Oglasio se Kojović: Doživio sam težak infarkt, zahvaljujući ovim ljudima dobio sam novi život…

VIJESTI

Sada sam dobro, sve je u redu, sve će biti u redu i svakim danom se osjećam bolje i bolje. Takođe, ne mogu riječima opisati koliko su mi u prethodnih desetak dana značile i davale snagu vaše poruke podrške…

Predrag Kojović, nekadašnji predsjednik Naše stranke i aktuelni zastupnik u državnom parlamentu, prošle sedmice je izašao iz specijalne bolnice “Centar za srce” u Sarajevu gdje je bio na hospitalizaciji, a danas se oglasio na društvenim mrežama te poručio da se sada osjeća dobro.

“U nemogućnosti da pojedinačno odgovorim na vaše upite o tome šta se dogodilo u nedjelju 25. septembra, odlučio sam se da vam odgovorim na ovaj način.

Prije svega, sada sam dobro, sve je u redu, sve će biti u redu i svakim danom se osjećam bolje i bolje. Takođe, ne mogu riječima opisati koliko su mi u prethodnih desetak dana značile i davale snagu vaše poruke podrške.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Dakle, u nedjelju 25. septembra oko podne doživio sam težak infarkt. Zahvaljujući nevjerovatno brzoj i stručnoj reakciji sarajevske Hitne pomoći, a potom i tima Centra za srce na čelu sa dr. Majlom Ćibo danas sam u prilici da ovo pišem. Oporavak će trajati još par sedmica, ali sam uvjeren da ću iz ovoga izaći još jači.

image

/ Facebook

Te nedjelje, zahvaljujući ovim ljudima koje sam gore spomenuo, dobio sam novi život, novu šansu. Naredne nedjelje, 2. oktobra, zahvaljujući vašim glasovima naša zemlja je dobila novu šansu.

Slučaj – ne, kako kaže jedan mudri čovjek. Idemo naprijed. Zajedno i tačka”, napisao je Kojović.