Oglasio se Muderris nakon poraza Bakira: Glavu gore eto općinskih izbora za dvije godine

VIJESTI

Nakon što je Bakir Izetbegović predsjednik SDA izgubio od kandidata ujedinjene opozicije dr. Denisa Bećirovića u utrci za člana Predsjedništva BiH, oglasio se Nezim Halilović Mudderis i poručio da se ne stidi svoga glasa, da se digne glava jer dolaze općinski izbori.

Kandidat opozicije za člana Predsjedništva BiH Denis Bećirović proglasio je večeras u izbornom štabu SDP-a pobjedu u utrci za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.
Prema posljednjim informacijama, na osnovu 86 posto prebrojanih glasova Bećirović je osvojio 268.197 glasova. Izetbegović je osvojio 178.054 glasova.

Nakon Bakirovog neočekivano poraza oglasio se Nezim Halilović Mudderis i poručio da se ne stidi svoga glasa, da se digne glava jer dolaze općinski izbori.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

“Sa SDA i gospodinom Bakirom Izetbegovićem i u dobro i u teškoći. Glavu gore i odmah među Bošnjake i druge patriote, jer su općinski izbori inša-allah za samo dvije godine.

Ja sam uz svoju stranku i uz svog predsjednik i ne stidi se svoga izbora i glasa” – napisao je Nezim Halilović Muderris.