OGLASIO SE RODITELJ MLADIĆA: PODNESENE SU DVIJE KRIVIČNE PRIJAVE

VIJESTI

Nakon lavine komentara na društvenim mrežama povodom snimka koji je postavljen na Instagramu, redakciji portala Crna-Hronika oglasio se roditelj maloljetnog dječaka.

Njegov demant prenosimo u cijelosti.

“Lijep pozdrav. Ja sam roditelj od Ajdina za koga ste objavili ovu neprovjerenu nformaciju. Moje dijete vec dvije gidine trpi internet nasilje, prije dvije godine je izmisljena informacija da je silovao dvije djevojčice. Dijete je završilo pod depresijom liječi se još uvijek kod doktora, i u svemu tome je iz njemu znanih razloga snimio ovaj video. A koji je ne znam ni ja došao u javnost. Informisite se u Tužilastvu i u Policiji već su podignute krivične prijave za ljude koji su to pokrenuli. Ja vas molim da demantujete ovu informaciju.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Kao prvo gospodo informacija o silovanju je izmišljena, sve je prije dvije godine prijavljeno tužilastvu i FUP-u. Podignute su dvije krivične prijave što možete ako se bavite istinitim provjerenim informacijama provjeriti. Taj video je sin snimio u svom revoltu na sav taj linč koji je on doživio i podijelio ga sa kolegom u zaja*anciji prije dvije godine. Što je i zloupotrebljeno, također prijavljeno. Ja vas molim da objavu obrišete ili demantujete, uništavate jedan mladi život. Toliko od mene.”