OGLASIO SE ŠERIF KONJEVIĆ NAKON SPEKULACIJA DA JE BIO U VEZI SA ZORICOM MARKOVIĆ: “Ovo je jedina istina…”

VIJESTI

Lepi Mića javno je iznio tvrdnje da je Zorica Marković imala nešto više od prijateljstva sa kolegom Šerifom Konjevićem, zbog čega se on javno oglasio i stao na put daljim spekulacijama o odnosu sa koleginicom.

Miću je posebno razbijesnelo to što ga je Zorica Marković nazvala kvazipjevačem koji nema nikakvu karijeru, pa ju je pred cimerima častio brutalnim uvredama i optužio da krije seksualni odnos sa kolegom.

“Voljela bih da me je jeo, ali nažalost, nije. Volim da pum i to nikada nisam krila, a za ovo što si izgovorio pred svim ovim ljudima zapamtićeš dan kada si se rodio. Nećeš smjeti da izađeš na ulicu”, prijetila je Zorica.

Šerif Konjević oglasio se za domaće medije i prokomentarisao tvrdnje Lepog Mića da je imao nešto više sa Zoricom Marković.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

“Logičnije bi bilo da je rekao da sam sa njim imao se*sualne odnose nego sa Zoricom, koju volim kao sestru i sa kojom oduvijek gajim čist odnos. Zahtijevat ću od produkcije da mi se Mića javno izvini. Lijepo sam rekao Zorici da ne ulazi u rasprave sa njim jer je sklon da kaže neistinu zarad skandala i pažnje. Rijaliti je za njega gora kazna od zatvora, pa ne čudi što sam mu ja rak-rana”, zaključio je Šerif, prenosi Alo.

Zorica je sama priznala i da se zbog Šerifa zavadila s koleginciom Nadom Obrić.

“Bila je jedna duhovita situacija prije 100 godina. Nada Obrić je tada imala neki hit, a Šerif i ja smo imali megahitove. Njen menadžer je pozvao Šerifa i mene da budemo dio njenog koncerta. Tada sam rekla da nam ona ne treba i da to nema logike. Je*i ga, ne ide. Tada se uvrijedila”, navela je pjevačica.