Kategorije
VIJESTI

OPASNI MOMCI DOGOVORILI SUKOB PREKO TIKTOK-A: EVO KAD JE MEČ GOLUBOVIĆ-HATIĆ

Tik tok sukob“ Kristijana Golubovića i Mirze Hatića ponovo se rasplamsao. Nakon što su prije nekoliko mjeseci jedan drugom slali zapaljive poruke, ovog puta su odlučili da njihov okršaj bude na TikTok-u.

Znači neće biti sportskog meča, borbe u ringu ili kavezu nego će biti TikTok meč.

Live meč će se održati ovdje

“Jedan mali dečko iz Sarajeva Mirza Hatić je pokušao da bude pametan i jak. Izazvao me je verbalno, izazvao me je fizički. Sada je vrijeme da se mečujemo. Prvi meč, verbalno van ringa će se organizovati 7.8. u 22h. Vidjet ćemo ko je vera a ko nevera. Ako podržavate mene, dođite i podržite me. Ako podržavate šta je uradio i rekao Mirza Hatić podržite njega. A onaj pravi meč, pesnicama, sledi posle toga. A ja tvrdim da sam nepobediv.

“Slovenija, Srbija, Bosna, Hrvatska, Crna Gora i Makedonija, to su moja braća, to su moji kumovi, to su moji prijatelji. Nema rata između Bosne i Srbije, ima rata između mene i Mirze Hatića. A ja tvrdim da ću Mirzu pobediti u ovom meču”

@k2_krile_kristina

#tiktokbattle#battle#srbija#srbijatiktok#hrvatskatiktok#bosnatiktok#balkantiktok#tiktokbalkan#fy#xcyzba #fyp #foryou#fypシ #4u#viral#trending#zatebe#kristijangolubovic#mirzahatic @NELE

♬ Na Vrhu – Kristijan Golubovic & DeNiro

“Selam malek, pošto si ti Kristijane rekao da sam ja neki mali Sarajlija, svi smo mi mali i svi smo mi prašina. Vidjet ćeš ti koliko sam ja velik uz Allaha dragog i uz muslimane! Sad je meč 7.8., u 22h sata. Sad izaberite stranu, hoćete li biti uz Kristijana ili ćete bit uz mene. Registrujte se na moj meć da vidi što više ljudi kako ću ga raznijeti.

@mirzahaticofficial

REGISTRUJ se za live event u opisu mog profila! #mirzahatic #mnogosamjak #fypシ #viral #xyzbca #yxzcba #kristijangolubovic #tiktokbattle #foryoupage #tiktokbosna #bosna🇧🇦 #sarajevo🇧🇦

♬ Ya Habibi – GIMS & Mohamed Ramadan

 

Napišite Komentar..