OPASNI MOMCI IZ ILIJAŠA PRIJETE MIRZI HATIĆU: “NISMO TI MI KRISTIJAN. RECI KAD I GDJE!”

Nakon odslužene robije, Hatić u Bosni i Hercegovini ali i regiji postaje internet senzacija. Preko video poruka prijeti, obračunava se sa kriminalcima preko TikTok-a, što je bilo dovoljno da masa mladih, ali i mediji iz BIH stvore novu bh zvijezdu.

Na tiktok aplikaciji Mirzu Hatića prati 141.000 ljudi. Hatić je u nekoliko medijskih nastupa kazao kako se promijenio i da ga krim milje više ne zanima, tvrdi da se okrenuo vjeri i ispravnom načinu života.

No da li je to sve istina?

Nakon video klipa u kojem Hatić prozvao opasne momke iz Ilijaša, a pored toga tvrdi da je i pretukao Adnana Šeraka, pojavio se novi snimak na koji Hatić još uvijek nije odgovorio.

Halilović i Hajdarević, poznatiji kao Memati i Koka, opasni momci iz Ilijaša koji su tek prije 10 dana izašli iz zatvora poslali su video poruku Mirzi Hatiću.

“To je lažni mangup, TikToker Hatić!! – počinje svoj intervju Halilović za portal Crna-Hronika.

Prozvao nas sinoć na live da smo seljaci iz Ilijaša, pa smo mu uzvratili, i izazvali ga da se potuče sa nama, ako je toliki mangup kao što priča. Al ne smije ni da odgovori jer je žena velika, samo mangup ali preko TikTok-a. Izazivamo ga gdje god hoće, i kad god hoće, samo nek kaže!”

“Ovoj ženi iz Sarajeva što nas proziva, Mirzi Hatiću, toj kravi de*beloj, što ima u njemu tri prikolice go*ana u njemu, nas prozivaš na TikTok-u. Mi nismo TikTok mangupi, mi smo mangupi ovako uživo, ako hoćeš to da vidiš, odgovoriš mi na poruku, javiš mi se na telefon.

“Obojica smo ti pisali poruke, na tvoj profil, javi nam se slobodno, mangupe sarajevski. Nismo mi u Beogradu, Kristijan Golubović, mi smo u Ilijašu” – dodaje Memiš.

“Eto nas u Sarajevu, mi smo 10 kilometara od Sarajeva. Gdje god hoćeš da dođemo reci. Ako misliš da si mangup, 1 na 1, sa mnom ili s njom, s kim god hoćeš. Nema TikToka- samo uživo mangupe” – izjavio je Koka za portal Crna-Hronika.

Komentar da je pretukao Šeraka? – Laž. On Šeraka kad bi vidio, on bi svoje noge slomio bježajući. To on što laže i ljaga narod da se on uzdiže. On je jedan mali miš poznatiji kao šmeker. Srušio krst, lažno strušio krst jer su to uradili drugi ljudi a on uzeo na sebe da bi bio poznat. Preko vjere se diže, ne valja to, ako pta ima protiv nas, gdje god i kad god. Mi smo tu! – završava za kraj Halilović poznatiji kao Koka za portal Crna-Hronika.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
Mama Bilja u šoku, nije znala da joj je sin postao musliman: Sad se oglasila i evo da li podržava Dejana i šta misli o promjeni vjere!

Nakon što je u medijima kao bomba odjeknula vijest da je pobjednik Zadruge 5 Dejan Dragojević zvanično priznao da je Pročitaj više

UNUTAR MEĐUNARODNE ZAJEDNICE SVE VIŠE GUBE ŽIVCE: Osmorka se žestoko trese, Vlada Federacije BiH na čekanju, Nikšić spominje i….

Žestoko je danas bilo unutar Osmorke. Pobune na sve strane. Iz Naše stranke oštro su protiv Sanje Vlaisavljević kao buduće ministrice kulture Pročitaj više

UŠASNA TRAGEDIJA: VOZAČ UMRO ZA VOLANOM, POVRIJEĐENO JOŠ PET OSOBA

Vozač (59) GSP preminuo je večeras tokom vožnje u Beogradu. Kako saznaju mediji, sve se odigralo na ulgu Trgovačke i Pročitaj više

Dejan priznao da je prešao u islam, ali sve Dalilino spalio: Ni mrtav se ne bih pomirilo s njom! Ovo su mu planovi s frizerkom!

Dejan Dragojević, koji je priznao da je promijenio vjeru u islam, na sve načine pokušava da svoju vezu sa frizerkom Pročitaj više