OŠTRO IZ BANJE LUKE: „Milanoviću zabraniti ulazak u Bosnu i Hercegovinu, primijeniti identičan mehanizam kao u slučaju Šešelja“

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a BiH Aleksandar Vuković poručuje da je uspostava karaktera poštivanja BiH najvažnije pitanje. Vuković je poslao oštru poruku onima koji to ne žele.

-Po ovoj našoj Bosni vršlja ko kako hoće, priča šta hoće, vrijeđa najgore što može i umire od smijeha od “oštrih” reakcija kada se je već sve gotovo! I tako decenijama!

A stvar je tako jednostavna! Primjeniti identičan mehanizam zabrane ulaska u Bosnu i Hercegovinu kao što je u slučaju Vojislava Šešelja!

I postavlja se pitanje zašto do sada predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću nije zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu?

Za tu odluku nema prepreke, niti entitetskog veta! Bosna i Hercegovina apsolutno nema istinskog državnika, te plaćamo veliku cijenu rođačko-kumovskih, te poslovno-švercerskih relacija i spojenih posuda niskobudžetskih političara koji su trenutno na sceni!

I nema političara iz Hrvatske i Srbije koji u jednoj ruci ne zloupotrebljava diplomatski bonton, a da u drugoj ne drži napalm da sprži Bosnu i Hercegovinu!

Uspostavljanje karaktera poštivanja Bosne i Hercegovine je pitanje svih pitanja, poručio je Vuković.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
EMOTIVAN PRIZOR: Bh. reditelj Danis Tanović podijelio snimak o opravku sina Orhana (VIDEO)

Djelimičan proces oporavka ovaj bh. reditelj je podijelio u kratkom videu. Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu podjelio Pročitaj više

SVE SPREMNO ZA GOSTE: Hotelijeri u Neumu najavljuju rekordnu sezonu, smještaj skuplji za…

Neumljani će 2022. godinu upamtiti i po dovršetku dva velika cestovna projekta: magistralne ceste Stolac – Neum i Pelješkog mosta. Pročitaj više

ANDREJ NIKOLAIDIS ZA SB: “Aleksandar Vučić je vrlo opasan. Fokus njegovog Srpskog sveta više nije ni Kosovo ni Crna Gora, nego dio Bosne i Hercegovine”

Aleksandar Vučić je opasan, vrlo opasan protivnik. Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, Pročitaj više

ESAD DURAKOVIĆ NA PROTESTIMA U SARAJEVU: “Vi ste, gospodine Schmidt, na dramatično pogrešnom putu, vodite ovu zemlju ka etničkom sukobu i krvoproliću!”

Demokratski svijet i mi, građani ove zemlje, šokirani smo, gospodine Schmidt, vašim antidemokratskim mjerama i političkim nasiljem koje provodite u Pročitaj više