OVO JE MUŠKARAC KOJI JE LIKVIDIRAO 11 OSOBA U CRNOJ GORI: PRVO UBIO SVOJU ŽENU I DJECU PA OSTALE…

U pucnjavi koja se danas dogodila na Cetinju, kada je Vuk Borilović (34) otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je prema posljednjim informacijama najmanje 11 osoba, među kojima su i djeca.

Do pucnjave je došlo danas oko 16 sati, u blizini Vladinog doma, kada je Borilović iz vatrenog oružja ubio 11 i ranio šest osoba. Policija je ubila Borilovića, a u pucnjavi je ranjen i jedan policajac koji je , rema pisanju medija, pogođen u glavu.

U cetinjskoj bolnici hospitalzovane su četiri ranjene osobe, dok je dvoje ranjenih transportovano u Klinički centar u Podgorici.

 

Kako doznaje Kurir, Borilović je obitelj nazvao telefonom, rekao im da izađu iz kuće, a potom ih pobio

– Vučko je pucao u svoju ženu, a onda je izašao na ulicu i krenuo redom, djeca, starije žene, nije gledao u koga puca…Ubio je čak i mog prijatelja automehaničara koji je slučajno naišao ulicom – izjavio je za Kurir jedan Cetinjanin. Podsetimo, Vuk Borilović je danas oko 16 sati ubio 11 ljudi, a ranio 6 u najvećoj masovnoj pucnjavi koja se dogodila u novijoj povijesti Crne Gore.

– Pao mu je mrak na oči, uradio je to u nekom psihičkom rastrojstvu. Ovako nešto ne pamte ni najstariji Cetinjani – ispričao je Kuriru vidno potreseni Cetinjanin.

– Na Medovini ima možda 200 kuća, a on je doslovce pucao nasumično na ljude koji su se zadesili ispred domova, po ulici.

Kako naš sagovornik otkriva, Borilović je ranije radio kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen.

– On je bio lovac, a priča se da je ljude poubijao iz lovačkog karabina. Imao je oružja. Jako nam je teško, ne možemo vjerovati da je ovo uradio – zaključio je sugovornik Kurira.

Vuk Borilović (34), navodno je pobio cijelu obitelj, a potom je izašao na ulicu i pucao na ljude.

– Još smo svi u šoku, ne mogu vjerovati što je uradio. Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr. Nije bio u dobrim odnosima sa susjedom, pobio ih je. Ali čemu svoju nedužnu ženu i djecu? – vidno potresena ispričala je za Kurir rođaka ubojice.

Kako doznaje taj medij, Borilović je obitelj nazvao telefonom, rekao im da izađu iz kuće, a potom ih pobio.

Borilović je rođen 21. studenog 1988. godine na Cetinju, gdje je završio osnovnu školu. Srednju brodostrojarsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje djece.

CHinfo

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
ŠTA SE DEŠAVA U MUP-U RS: SMIJENJENO VIŠE NAČELNIKA POLICIJE

Načelnici nekoliko policijskih uprava u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su smijenjeni sa funkcija. MUP Srpske su rekli da Pročitaj više

PJEVAČ NEMANJA VUKOVIĆ (23) POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI

Dvadesetdvogodišnji pjevac iz Foče Nemanja Vuković, bivši učesnik regionalnog takmičenja Zvezde Granda, poginuo je sinoć na autoputu Šid – Beograd. Pročitaj više

Majka i sin nađeni mrtvi, pronašao ih komšija koji je otišao da vidi što se ne javljaju na telefon

TRGOVIŠTE - U Višem javnom tužilaštvu u Vranju jutros je potvrđeno da su pronađena dva leša u selu Gornovac, tela Pročitaj više

HAMDIJA RAMULJ, POZNATIJI KAO BOSANSKI HULK, DOŽIVIO JE SAOBRAĆAJNU NESREĆU

Hamdija Ramulj, poznatiji kao Bosanski Hulk, doživio je saobraćajnu nesreću. Ovu informaciju je objavio na TikToku. – Dobro je, glava Pročitaj više