PENZIONERKA OSVOJILA 3.500.000 KM NA LUTRIJI PA SE OGLASILA: NIKADA SE DO SADA NISAM TAKO VESELILA PONEDJELJKU

Hrvatskoj lutriji javila se sretna igračica koja je osvojila 14 miliona kuna (oko 3.500.000 KM).

– Krajem augusta u Zaprešiću je uplaćen listić koji donosi 14.207.184,75 kn, a sretna igračica, penzionerka, koja ga je uplatila i osvojila Jackpot igre Loto 7, javila nam se tek jučer – javljaju iz HL-a.

Naime, penzionerka je u subotu saznala i shvatila da će postati milionerka te je morala čekati cijeli vikend kako bi kontaktirala Hrvatsku lutriju.

– Nikada se do sada nisam tako veselila ponedjeljku! – bilo je prvo što je izjavila, a nije bila jedina koja se veseli ponedjeljku i kojoj je tako sporo protekao vikend.

– Sjećam se davnih godina kad me suprugov djed znao poslati da uplatim i to mi je, priznajem, bila najveća muka, pogotovo u zimskim mjesecima – rekla je kroz smijeh igračica koja od tada redovito igra.

– Uglavnom igram Loto 7 i Eurojackpot i to uvijek iste brojeve, a rezultate naknadno provjerim na internetu. Tako je bilo i ovog puta, ali prilikom provjere mislila sam da imam šest pogođenih brojeva. Tek naknadno sam shvatila da je u pitanju 6+1 dobitak i u nevjerici sam probudila supruga kako bi mi i on mogao potvrditi da dobro vidim – rekla je igračica otkrivši kako je i ona brinula kao mnogi dobitnici – gdje čuvati listić?

– Zaključala sam ga u neku kutiju, a onda pak po cijele dane grčevito držala ključ i pazila da ga ne izgubim – izjavila je dobitnica.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
UŠASNA TRAGEDIJA: VOZAČ UMRO ZA VOLANOM, POVRIJEĐENO JOŠ PET OSOBA

Vozač (59) GSP preminuo je večeras tokom vožnje u Beogradu. Kako saznaju mediji, sve se odigralo na ulgu Trgovačke i Pročitaj više

Dejan priznao da je prešao u islam, ali sve Dalilino spalio: Ni mrtav se ne bih pomirilo s njom! Ovo su mu planovi s frizerkom!

Dejan Dragojević, koji je priznao da je promijenio vjeru u islam, na sve načine pokušava da svoju vezu sa frizerkom Pročitaj više

Počelo je snimanje filma o legendarnom Džeju Ramadanovskom: Evo ko tumači glavnu ulogu, a u pitanju je poznati denser!

Film o pokojnom pjevaču, Džeju Ramadanovskom, počeo je da se snima prije dvije nejdelje, a denser, koji će ga glumiti Pročitaj više

SVI SU TI SPAVALI SA ŽENOM, CEO STRUČNI ŠTAB! Murinjo mu surovu istinu SASUO U LICE, o onda je između njih SVE PUKLO!

Poznati fudbaler Mesut Ozil odlučio je nedavno da okači kopačke o klin, i ode u zasluženu penziju. Možda mu je ovo i Pročitaj više