PIJAN NAPAO POLICAJCA I VUKAO GA AUTOM 100 METARA

Prava drama odvijala se sinoć u mjestu Karanovac kod Petrova kada je pijani vozač napao policajca i vukao ga automobilom 100 metara.

Prethodno je vozač kontrolisan na regionalnom putu prilikom čega je utvrđeno da isti upravlja automobilom pod dejstvom alkohola od 1,94 g/kg.

“Nakon što je navedenom licu saopšteno da je lišeno slobode isto je odgurnulo policijskog službenika a potom startovalo i pokrenulo vozilo oglušivši se o sve naredbe policijskog službenika”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Potom je, kako navode iz policije, policajac fizičkom snagom pokušao da zaustavi vozača, koji ga je vozilom vukao oko 100 metara.

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo sinoć su oko 21.55 časova uhapsili lice inicijala I.S. sa područja opštine Petrovo, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Povrijeđenom policajcu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja “Ozren” u Petrovu gdje su istom kontatovane lake tjelesne povrede.

O svemu je obaviješteno nadležno Okružno javno tužilaštvao Doboj.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
NIKŠIĆ TVRDI DA MU JE SDA DAVAO MILIONE KM DA BUDU U KOALICIJI S NJIMA

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić gostovao je večeras u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića. Sa popularnim voditeljom razgovarao je o aktualenim Pročitaj više

Pogledajte koje poznate ličnosti imaju završenu osnovnu školu, a ko ima diplome fakulteta

Iako su svoj život i karijeru izgradili zahvaljujući svom talentu u pjevanju, rijetko ko zna više o privatnom životu slavnih Pročitaj više

“Jelo bi se iz jedne tepsije, nisu se servirali tanjiri kao danas i nije se ovoliko bahatilo”

Posljednjih godina otežano hoda i služi se štapom, ali ga to ne sprječava da klanja i posti. Kaže kako ga Pročitaj više

OPET ZAOBILAZI DRŽAVNE INSTITUCIJE: Zoran Milanović sutra stiže u jednodnevnu posjetu Bosni i Hercegovini

Za kraj posjete planirano je obraćanje Milanovića Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović sutra dolazi u jednodnevnu posjetu Bosni i Hercegovini, Pročitaj više