Policajka oralno zadovoljavala kolegu u toaletu

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama i nekim medijima, saopštivši da će istražiti istinitost tih videa.

Naime, pojavio se snimak na kome je navodno pripadnica MUP Srbije uhvaćena tokom vrele akcije sa jednim od kolega, piše Republika.

– Šta da vam kažem, velika afera. Velika! Do mene su došle priče da je riječ o oralnom zadovoljavanju u toaletu. Koliko mi je poznato, postoji i eksplicitni snimak. Onako, baš, ljuljaj! Kao u filmovima za odrasle – kaže izvor Republike.

Pojavile su se i šokantne fotografije ove policajke na kojima ona stavlja bananu u usta simulirajući oralni se*s.

– Ko zna šta će u budućnosti još ispivati i pojaviti se na internetu i na mrežama – konstatuje sagovornik.

Petominutni oralni seks društvenim mrežama i drugim alatima za komunikaciju dijelio se svemirskom brzinom. Išao je k’o alava. Na njemu se vidi lice djevojke, ali ne i lice vlasnika muškog spolnog organa, koji je i snimatelj videa.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je da će istražiti istinitost tih videa na kojem su pripadnica MUP Srbije snimljena in flagranti s jednim od kolega”, piše Republika.

Taj medij navodi da je video snimljen u toaletu jedne policijske stanice te da im je poznato ime aktera s videa.

Video je s društvenim mreža uklonjen zbog zašite osobnog integriteta osoba na videu.

Tko zna što će u budućnosti još isplivati i pojaviti se na internetu i na mrežama”, konstatira sugovornik.

Tjednik Vreme piše da je snimka nastala dok akteri seks videa nisu ni bili pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova? Naime, dvoje polaznika tečaja za policajce u Sremskoj Kamenici imalo je oralni seks u toaletu. Momak je snimio djevojku, prema njenom odobrenju. Bio je to čin zaljubljenih.

Prošle godine oboje su se zaposlili u MUP-u. Međutim, nedavno je policijska službenica ostavila dečka. Da bi joj se osvetio, bivši dečko i kolega otišao je pravo kod starješine i prijavio je za “blud i nemoral”.

Od dokaza je priložio snimke, sačuvane iz školskih dana, oralnog seksa i konzumiranje banane na zavodljiv način. Izrazio je sumnju i da je njegova bivša, sada policajka, zapravo prostitutka.

Slučaj je proslijeđen Sektoru unutrašnje kontrole, koji za svoj rad odgovara izravno ministru policije.

Vrh MUP-a oglasio se šturim priopćenjem, bez trunke empatije za kolegicu, koju inače redovno ispoljavaju kada je u pitanju politički državni vrh.

“Povodom snimki koje su se pojavile na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, Ministarstvo unutarnjih poslova će, u skladu sa zakonom, provjeriti istinitost tih snimki i obavijestiti javnost o rezultatima rada.“

Bilo bi zanimljivo znati kako će inspektori provjeravati istinitost snimaka. Hoće li će vještačiti samo telefone ili i spolni organ kolege? I kako će vještačiti kolegicu policajku.

U ozbiljnim medijima u Srbiji prevladava mišljenje da je policajka izložena medijskom linču, da MUP ni njene kolege nisu pokazale razumijevanje za svoju kolegicu, a nije se oglasila ni jedna organizacija koja se bavi pravima žena i bori protiv nasilja nad ženama.

“Koja žena još može verovati srpskoj policiji kada šire prezir i prema vlasitim kolegicama. Oralni slučaj iz policijske škole u Sremskoj Kamenici postao je školski primer mizoginije, koja je po definiciji’organizirana, institucionalna mržnja, neprijateljstvo i nasilje nad ženama’”, piše Vreme.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više

RADOVAN VIŠKOVIĆ KOMENTIRAO DOLAZAK ZORANA MILANOVIĆA U BiH: “Odlikovanje brigade HVO-a od strane hrvatskog predsjednika…”

"Derventa je, i prije i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, bila i ostala grad heroj i simbol stradanja i Pročitaj više