POTRESNA PORUKA SE ŠIRI ŽIVINICAMA: ČUTAJTE SVOJU DJECU! POKUŠALI SU OTETI DJEVOJČICU!

VIJESTI

“Roditelji čuvajte dječicu. Pokušali su oteti djevojčicu kod Druge osnovne škole u Živinicama” – poruka je na Facebook-u koja je uznemirila građane Živinica.

Cijeli slučaj desio se danas (4.10) ispred navedene osnovne škole gdje je vozač danima pratio djecu kako izlaze iz škole, a ženska osoba je pokušala izvršiti kidnapovanje maloljetnog djetete. Slučaj zabilježen je na video nadzoru sa lokalnog objekta piše Crna-Hronika.

“Istraga je u toku, policija je uključena u slučaj. Sve je zabilježeno videonadzorom. Auto je danima dolazilo pred školu i žena koja je pokušala oteti djevojčicu. Istraga je u toku, pa ne objavljuju još javno video kako ne bi ugrozili istragu” rečeno je za portal Crna-Hronika.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Šta kažu na Facebook-u?

“Ja ne znam sta policija u Živinicama radi zadnji dana se toliko problema dešava policije nigdje.

Da je Allah svakome na pomoći i da se to istrazi. Ja zaista nista ne znam… Eto i danas sam bila pred školom nisam nista cula ali znam da se svasta može desiti u ovom vaktu a djeca radoznala i naivna”

“Ja sam svaki dan kod škole nit sta vidim nit sta cujem znam da ima jedna o kojoj se haman slabo ko brine jedina ona ostane pred školom ostalu djecu svako svoje preuzme”