PREMINULA DVA MLADA KOŠARKAŠA, JEDAN IMAO 25, A DRUGI 32 GODINE

U subotu, 2. septembra 2022. godine, u 32. godini života iznenada je preminuo Branimir Mašić – Bani, vijest o smrti prenio je HKK Tomislav.

Mašić je bio dugogodišnji trener i igrač HKK Tomislav iz Tomislavgrada. Pokop će se održati u nedjelju, 4. septembra u 16 sati na mjesnom groblju Karaula. Od Branka su se oprostili iz kluba HKK Tomislav.

“Nemamo riječi kojom bi opisali ovu tugu i bol koja nas je dočekala ovoga subotnjeg jutra, ostaje nam jedna velika praznina jer nas je napustio čovjek u pravom smislu riječi. Predsjedniče, igraču, treneru i nadasve prijatelju, želimo da ti Gospodin daruje pokoj vječni, počivaj u miru Božjem”, navode iz HKK Tomislav.

Nažalost, još jedan mladi sportista preminuo je ove sedmice u našoj zemlji. Riječ je o Josipu Leki, 25-ogodišnjem košarkašu od kojeg se oprostio HKK Grude.

“S tužnim srcem objavljujemo i opraštamo se od našeg Josipa Leke (1997-2022). Josip je ovozemaljski dom napustio nakon teške bolesti. Bio je igrač našeg kluba, igrao je i za KK Široki, a i u svojim najtežim danima i ujedno najhrabrijim navijao je za svoje Grude. Naš klub i cijeli kolektiv izražavaju duboku sućut cijeloj obitelji pokojnog Josipa. Dragi naš Josipe, ostaješ u našim sjećanjima. Počivaj u miru Božjem”, saopćeno je iz HKK Grude.

Josip Leko preminuo je u četvrtak, 1. septembra, a njegov ispraćaj kreće u nedjelju, 4. septembra u 15 sati ispred mrtvačnice Ledinac.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
SANJU VULIĆ UHVATILA VELIKA PANIKA: “Amerika štiti one koji mi prijete”

Pričajući o slobodi govora, šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Sanja Vulić, navela je Pročitaj više

PIJAN I DROGIRAN PREGAZIO ŽENU PA POBJEGAO

D. B. (39) iz Futoga lišen je slobode zbog sumnje da je pregazio ženu K. S. (84) na raskrsnici ulice Pročitaj više

ŽELJKA CVIJANOVIĆ OSUDILA NAPAD NA POVRATNIKE: “Zgrožena sam brutalnošću i smatram nedopustivim ugrožavanje bilo čije lične bezbjednosti i imovine u RS-u”

Ona je pozdravila brzu reakciju MUP-a Republike Srpske, istakavši da očekuje da nadležne institucije adekvatno sankcionišu izvršioca ovog razbojništva. Predsjedavajuća Pročitaj više

Sin napadnutih povratnika: Najvažnije je da se majka i babo oporave, oni su jedini istinski povratnici tu

Hasib Memišević, sin Fadila i Ajše Memišević koji su brutalno pretučeni u selu Omeragići kod Višegrada, kazao je u izjavi Pročitaj više