Prije tri godine sa drugom otišao u ribolov i nikad se nije vratio: Njegova sudbina je misterija

16. marta 2020. godine dva druga, Ilija Đokić iz Šapca i Milan Mišković, otišli su na pecanje na Dunav i nisu se vratili. Đokićevo tijelo pronađeno je mjesec dana od nestanka kod Zemuna, a za Milana se ništa ne zna

Porodica Milana Miškovića, koji je nestao prije tri godine kod Slankamena kada je otišao u ribolov sa drugom, i dalje čeka njegov povratak. Tijelo njegovog drugara je isplivalo nakon mjesec dana, ali sudbina Milana je već tri godine nepoznata.

Milanova majka Danijela u svojoj ispovijesti kaže da joj je najgore što već tri godine ne zna istinu i da li svijeću da zapali za žive ili za pokojnike.

Podsjetimo, 16. marta 2020. godine dva druga, Ilija Đokić iz Šapca i Milan Mišković, otišli su na pecanje na Dunav u Starom Slankamenu i nisu se vratili. Đokićevo tijelo pronađeno je mjesec dana od nestanka kod Zemuna, a Milanova sudbina već tri godine je misterija, prenosi Srpskainfo.

– Ja samo čekam da se moj sin vrati. Znate kako, ja ne mogu da upirem prstom ni u koga, njegovo tijelo da se utopilo u rijeci, trebalo bi do sad da je nađeno. Tijelo ispliva na površinu, kao što je Ivanovo isplivalo. Ja nemam više sa kim da se posavjetujem. Prvih godinu dana smo proživljavali pakao – kaže neutješna majka.

Naime, Milanovi roditelji su alasi i to zanimanje su prenijeli i na svog sina i od trenutka kada su pretpostavili da se utopio, angažovali su sve prijatelje i ljude u okruženju koji se bave ribolovom i imaju čamce da ga traže i da jave čim budu primjetili nešto.

Ona dodaje da im je svaki dan sve gore.

– Najteže mi je bilo kada sam odlazila prvi put da zapalim svijeću, ja nisam znala da li da zapalim za žive ili za pokojnike. Zamislite to, da vi kao roditelj ne znate da li je vaše dijete živo ili mrtvo već tri godine, a kraj ovoj agoniji ne vidite u blizini. Palim za zdravlje, tako mi predlažu sveštenici. Mi se svi trudimo da budemo jaki i da ne odustajemo, ali kao da nas konstatno život šamara time što nas drži u neznanju za tako važnu stvar za nas. Veoma je teško, a policija nije bila od velike pomoći, opet kažem, ja ne mogu ni u koga da upirem prst, kada već ne znam ništa.

Milan je inače u trenutku nestanka imao 23. godine, a porodica je ove godine proslavila njegov 26. rođendan.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
EMOTIVAN PRIZOR: Bh. reditelj Danis Tanović podijelio snimak o opravku sina Orhana (VIDEO)

Djelimičan proces oporavka ovaj bh. reditelj je podijelio u kratkom videu. Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu podjelio Pročitaj više

SVE SPREMNO ZA GOSTE: Hotelijeri u Neumu najavljuju rekordnu sezonu, smještaj skuplji za…

Neumljani će 2022. godinu upamtiti i po dovršetku dva velika cestovna projekta: magistralne ceste Stolac – Neum i Pelješkog mosta. Pročitaj više

ANDREJ NIKOLAIDIS ZA SB: “Aleksandar Vučić je vrlo opasan. Fokus njegovog Srpskog sveta više nije ni Kosovo ni Crna Gora, nego dio Bosne i Hercegovine”

Aleksandar Vučić je opasan, vrlo opasan protivnik. Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, Pročitaj više

ESAD DURAKOVIĆ NA PROTESTIMA U SARAJEVU: “Vi ste, gospodine Schmidt, na dramatično pogrešnom putu, vodite ovu zemlju ka etničkom sukobu i krvoproliću!”

Demokratski svijet i mi, građani ove zemlje, šokirani smo, gospodine Schmidt, vašim antidemokratskim mjerama i političkim nasiljem koje provodite u Pročitaj više