Categories
VIJESTI

PRVO OBRAĆANJE BEĆIROVIĆA NAKON TV DEBATE: PLAĆENA PODMETANJA, LAŽI I IZMIŠLJOTINE KRIMINALNOG REŽIMA NA MENE NE PRESTAJU

Kandidat Ujedinjene opozicije Denis Bećirović, na svom Facebook profilu jutros je objavio novi video u kojem upozorava građane da režim plaća kako bi se izmišljali laži protiv njega.

On u videu još govori kako ga u politički život nije doveo režim, a tu je isključivo voljom birača.

“Dragi prijatelji, istina je snažnija od laži. Plaćena podmetanja, laži i izmišljotine kriminalnog režima na mene ne prestaju. Ali, nema veze. Nemam šta kriti i ne bojim se stati na crtu nikome. Što su veći napadi, veća je i moja odlučnost da pobijedimo u kriminalu ogrezli režim. U političkom životu nisam zahvaljujući režimu i slugama tog režima. U politici sam isključivo voljom birača koji su me birali da ih zastupam. Da se za njih zauzimam i da štitim civilizacijske vrijednosti. Nastavit ću još odlučnije političku borbu dok imam podršku dobronamjernih ljudi, a takvih je najviše u Bosni i Hercegovini. Našoj zemlji trebaju lideri koji radije motivišu nego manipulišu. Čvrsot vjerujem u pobjedu istine”, rekao je u videu Bećirović.

 

Napišite Komentar..

  Šarović uzrujan zbog turubulentnog dana: Zbog tebe smo, Milorade, na međunarodnom planu doživjeli debakl