REKORDER PO BROJU SAOBRAĆAJNIH KAZNI JE MUŠKARAC IZ OPĆINE STARI GRAD SARAJEVO KOJI DUGUJE SKORO 270.000 KM

Vozači u BiH su zaključno sa majem ove godine, dužni nešto više od 80 miliona KM za neplaćene saobraćajne kazne.

Prema posljednjim dostupnim podacima Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA), ukupan dug vozača za neplaćene saobraćajne prekršaje, zaključno sa 31. maja 2022. godine, iznosi nešto više od 80 miliona KM, prenosi Srpskainfo.

Rekorder je muškarac iz općine Stari Grad Sarajevo koji duguje skoro 270.000 KM. Nadležni sud je na zahtjev MUP-a Kantona Sarajevo, ove godine izdao nalog da mu se zaplijeni automobil. Upravljao je motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita.

Prema visini iznosa novčanih kazni, na drugom mjestu je vozač iz Maglaja, koji duguje 80.320 KM. Iza njega slijedi vozač iz Brčkog s dugom od 77.449 KM.

Od prije nekoliko dana, građani na internet stranici IDDEEA-e mogu provjeriti da li imaju novčanih kazni za prekršaje u saobraćaju.

Svi građani BiH koji posjeduju važeću vozačku dozvolu mogu lako provjeriti imaju li neplaćenih kazni, kaznene bodove, ali i status ukupnog broja plaćenih kazni.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
EMOTIVAN PRIZOR: Bh. reditelj Danis Tanović podijelio snimak o opravku sina Orhana (VIDEO)

Djelimičan proces oporavka ovaj bh. reditelj je podijelio u kratkom videu. Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu podjelio Pročitaj više

SVE SPREMNO ZA GOSTE: Hotelijeri u Neumu najavljuju rekordnu sezonu, smještaj skuplji za…

Neumljani će 2022. godinu upamtiti i po dovršetku dva velika cestovna projekta: magistralne ceste Stolac – Neum i Pelješkog mosta. Pročitaj više

ANDREJ NIKOLAIDIS ZA SB: “Aleksandar Vučić je vrlo opasan. Fokus njegovog Srpskog sveta više nije ni Kosovo ni Crna Gora, nego dio Bosne i Hercegovine”

Aleksandar Vučić je opasan, vrlo opasan protivnik. Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, Pročitaj više

ESAD DURAKOVIĆ NA PROTESTIMA U SARAJEVU: “Vi ste, gospodine Schmidt, na dramatično pogrešnom putu, vodite ovu zemlju ka etničkom sukobu i krvoproliću!”

Demokratski svijet i mi, građani ove zemlje, šokirani smo, gospodine Schmidt, vašim antidemokratskim mjerama i političkim nasiljem koje provodite u Pročitaj više