Sahranila oba sina i muža, živjela sama: Monstrumi iskoristili tešku sudbinu žene, pa je MUČILI I SILOVALI

S. K. (68), brutalno su napali, mučili, silovali i opljačkali Ljuba N. (32) i maljoletnik, koji su ubrzo uhapšeni. Kako pričaju mještani Radojeva iz Nove Crnje, uhapšeni mladići su poznati kao nasilni i problematični, a zbog njih cijelo selo živi u strahu!

Tužna sudbina napadnute žene
Kako saznajemo od komšija u pitanju je žena koja nikada “ni mrava ne bi zgazila”, a njena sudbina je veoma teška.

– Sahranila je oba sina i muža, živi sama, žena je operisana prije dvija mjeseca, ovo je strašno. Ti monstrumi su znali da je sama, mislili su da novac drži u kući. To treba odmah streljati, ja bih njih osudila na doživotni zatvor – priča jedna od prijateljica žrtve.

Kako pričaju meštani Radojeva, uhapšeni mladići su i ranije pravili nasilne inicidente.

– Tu ženu znam odmalena, bila je uvijek prema svima dobra, strašno je šta je doživjela – prokomentarisao je jedan mladić.

Uhapšeni monstrum već bio u zatvoru
– Oni su toliko problematični, ovo selo je puno propalica, mi se svi plašimo. Noću ne znam ko može da mi upadne u kuću. Oni su baš opasni, znam ih, žive jednu ulicu od mene, idu i kradu, a neće ništa da rade. Taj Ljuba je užasan, njegov otac se sad vratio iz zatvora, a bio je i Ljuba ranije, imao je nanogicu – priča uznemirena žiteljka Nove Crnje.

Komšinica je za Blic ispričala da su napadači uništili cijelu kuću nesrećne žene, da je sve polomljeno i u haosu.

Kako kaže, mještani bi trebalo da pokrenu peticiju i isteraju nasilnike iz sela.

– Prijavljujemo ih policiji, ali džabe, policija dođe oni i njih psuju! U oči ih gledaju i psuju, kad izađu iz zatvora odmah nastave da divljaju – ispričala je uplašena komšinica.

Policija u Zrenjaninu uhapsila je Ljubu N. (32) i maloljetnika (17) zbog sumnje da su ženi (68) iz kuće ukrali novac i mobilne telefone i da je Lj. N. prethodno silovao žrtvu.

Ljuba N. je uhapšen i zadržan 48 časova, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu. Maloljetnik je priveden kod sudije za maloljetnike Višeg suda u Zrenjaninu.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
EMOTIVAN PRIZOR: Bh. reditelj Danis Tanović podijelio snimak o opravku sina Orhana (VIDEO)

Djelimičan proces oporavka ovaj bh. reditelj je podijelio u kratkom videu. Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu podjelio Pročitaj više

SVE SPREMNO ZA GOSTE: Hotelijeri u Neumu najavljuju rekordnu sezonu, smještaj skuplji za…

Neumljani će 2022. godinu upamtiti i po dovršetku dva velika cestovna projekta: magistralne ceste Stolac – Neum i Pelješkog mosta. Pročitaj više

ANDREJ NIKOLAIDIS ZA SB: “Aleksandar Vučić je vrlo opasan. Fokus njegovog Srpskog sveta više nije ni Kosovo ni Crna Gora, nego dio Bosne i Hercegovine”

Aleksandar Vučić je opasan, vrlo opasan protivnik. Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, Pročitaj više

ESAD DURAKOVIĆ NA PROTESTIMA U SARAJEVU: “Vi ste, gospodine Schmidt, na dramatično pogrešnom putu, vodite ovu zemlju ka etničkom sukobu i krvoproliću!”

Demokratski svijet i mi, građani ove zemlje, šokirani smo, gospodine Schmidt, vašim antidemokratskim mjerama i političkim nasiljem koje provodite u Pročitaj više