SENAD HADŽIFEJZOVIĆ: OVO JE NEVJEROVATNO, PREKIDAMO SARADNJU SA BH TELECOMOM. SABOTIRALI SU NAM ANKETE

Sinoć je počela nova sezona Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem na Face TV, emisije koja uskoro obilježava 32 godine postojanja.

“Večeras ne možete glasati u Centralnom pitanju CD-a jer smo ostali pri odluci sa kraja sezone da raskinemo sa BH Telecomom zbog osnovane sumnje da rezultati vaših glasova nisu bili regularni. U posljednjem glasanju samo dva glasa, što je prosto nevjerovatno”, kazao je sinoć u emisiji urednik Senad Hadžifejzović.

On je najavio da od sljedeće sedmice gledaoci mogu glasati, sa svih telefona, fiksnih i mobilnih, kroz sva tri telekom operatera preko m:tel brojeva telefona.

“No, najvažnije, još jednom, na izborima morate glasati, glasajte kako ne biste zakukali”, kazao je Hadžifejzović.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više

RADOVAN VIŠKOVIĆ KOMENTIRAO DOLAZAK ZORANA MILANOVIĆA U BiH: “Odlikovanje brigade HVO-a od strane hrvatskog predsjednika…”

"Derventa je, i prije i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, bila i ostala grad heroj i simbol stradanja i Pročitaj više