Kategorije
VIJESTI

ŠEPIĆ POTOPIO RADONČIĆA: “Priču o Dubaiju u Sarajevu pričaju oni koji su od svega izvan Sarajeva NAPRAVILI PUSTINJU!”

Na Radončićevu izjavu brzo je reagovao Senad Šepić iz Koalciije za državu, podsjetivši lidera SBB-a da je bio nezaobilazan faktor u vlasti proteklih više od 10 godina na svim nivoima.

Jučer je delegacija Stranke za bolju budućnost BiH (SBB) Centralnoj izbornoj komisiji predala svoje kandidatske liste za kantonalni, federalni i državni nivo vlasti za predstojeće Opće izbore.

Nakon predavanja kandidatskih listi, medijima se obratio predsjednik Fahrudin Radončić i pručio kako su ponudili dosta novih imena.

“Ja sam siguran da ćemo participirati u promjeni političke scene i nama je osim državnog i federalnog nivoa najvažnija bitka da od Sarajeva dobijemo prijestolnicu, jedan novi Dubai i u tom smislu tražimo podršku građana da to zajednički uradimo”, kazao je Radončić.

Na Radončićevu izjavu brzo je reagovao Senad Šepić iz Koalciije za državu, podsjetivši lidera SBB-a da je bio nezaobilazan faktor u vlasti proteklih više od 10 godina na svim nivoima.

“Lažna alternativa može obećavati šta god hoće, narodu je odavno sve jasno i niko razuman više ne može nasjesti na priče o Dubaiju u Sarajevu. Pogotovo kad ih pričaju oni koji su u vlasti koja je uspjela od svega van Sarajeva napraviti pustinju”, poručio je Šepić.

Slobodna Bosna

Napišite Komentar..