SLAĐANA JAŠAREVIĆ PITA: “Kome Milorad Dodik planira prodati Elektroprivredu RS?”

“Čim uvaženi profesor ekonomije Nikola Špirić proziva i optužuje SDS za samo njemu znanu izdaju i saradnju sa strancima, režim ponovo sprema neku ozbiljnu pljačku u Republici Srpskoj”, istakla je Slađana Jašarević, predsjednica Opštinske organizacije SDS-a na Palama.

“Mi smo bili izdajnici kad su oni prodali/poklonili Ljubiju Amerikancima, izdajnici smo jer ne damo da se ukrade Alumina, nije nimalo patriotski od nas što ministarskim zetovima zamjeramo propast RAOP-a. Sram nas bilo što pitamo koliko košta izgradnja kilometra autoputa…”, ironično poručuje Jašarević.

Ona kaže da kada opozicija upita zašto su uništili i kome hoće da prodaju Elektroprivredu Republike Srpske i zašto član Predsjedništva BiH koristi helikopter Republike Srpske za privatna putovanja, optuži nas pošteni profesor Nikola da galamimo u saradnji sa Christianom Schmidtom.

“Lijepi moj profesore Nikola, zašto ste dozvolili da vas koriste kao mamac za skretanje pažnje? Ipak ste Vi uvaženi profesor koji je nekad bio rado viđen gost na američkom nosaču aviona i koji je samo od prodaje knjiga iz oblasti ekonomije zaradio dovoljno da kupi stan u Beču”, poručila je predsjednica OO SDS Pale.

Ona je upitala zašto su građani Srpske sve zaduženiji kad nam, kako tvrdi premijer, nikad nije bili bolje?

“To očekujemo od Vas, lijepi moj profesore, a ne da u poznim penzionerskim godinama izigravate režimskog bota. I na kraju uputstvo i objašnjenje za one koji još uvijek ne razumiju zašto se uvaženom profesoru ekonomije Nikoli Špiriću obraćam sa ,,lijepi moj profesore”. Ukucajte u Google ,'Špirić afera Pandora’ i biće vam jasno”, zaključila je Jašarević.

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je Srni da je očigledno da je ovih dana zavladala velika panika i galama samoproklamovanog visokog predstavnika Christiana Schmidta i rukovodstva SDS-a i PDP-a.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
SANJU VULIĆ UHVATILA VELIKA PANIKA: “Amerika štiti one koji mi prijete”

Pričajući o slobodi govora, šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Sanja Vulić, navela je Pročitaj više

PIJAN I DROGIRAN PREGAZIO ŽENU PA POBJEGAO

D. B. (39) iz Futoga lišen je slobode zbog sumnje da je pregazio ženu K. S. (84) na raskrsnici ulice Pročitaj više

ŽELJKA CVIJANOVIĆ OSUDILA NAPAD NA POVRATNIKE: “Zgrožena sam brutalnošću i smatram nedopustivim ugrožavanje bilo čije lične bezbjednosti i imovine u RS-u”

Ona je pozdravila brzu reakciju MUP-a Republike Srpske, istakavši da očekuje da nadležne institucije adekvatno sankcionišu izvršioca ovog razbojništva. Predsjedavajuća Pročitaj više

Sin napadnutih povratnika: Najvažnije je da se majka i babo oporave, oni su jedini istinski povratnici tu

Hasib Memišević, sin Fadila i Ajše Memišević koji su brutalno pretučeni u selu Omeragići kod Višegrada, kazao je u izjavi Pročitaj više