SLUŽBENICA POLICIJE GORDANA I RADNIK OPŠTINE SLAVKO OSTAJU IZA REŠETAKA: “NEZAKONITO IZDAVALI VOZAČKE DOZVOLE”

VIJESTI

Okružni sud u Banjaluci za dva mjeseca produžio je pritvor službenici Policijske stanice Osmaci Gordani Stojanović i radniku opštine Osmaci Slavku Simiću, koji su pod istragom u vezi sa nezakonitim izdavanjem vozačkih dozvola.

Stojanovićeva i Simić uhapšeni su 18. oktobra zbog sumnje da su počinili više krivičnih djela zloupotrebe službenog položaja ili ovlašćenja i primanja mita. Zajedno s njima uhapšen je i Milan Marković iz Šekovića, kojem je pritvor ukinut i pušten je da se brani sa slobode piše Atv.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

”Sudsko vijeće donijelo je rješenje kojim je produžen pritvor protiv G.S. i S.S. Pritvor je produžen zbog bojazni da će boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticajem na svjedoke ili da će uništiti, sakriti ili falsifikovati dokaze. Po ovom rješenju pritvor može trajati do 18. januara”, navode u Okružnom sudu u Banjaluci.

Podsjetimo, trojki se na teret stavlja da su u posljednje tri godine na osnovu falsifikovane dokumentacije izdavali vozačke dozvole licima na području opštine Osmaci. Bilo je i slučajeva da su pojedini kandidati dobijali vozačke dozvole, a da se uopšte nisu pojavljivali na vozačkom ispitu.