ŠOKANTNA SAZNANJA ZLATKA MILETIĆA: „Policijske agencije u Bosni i Hecegovini pod direktnom su stranačkom kontrolom, bojim se eskalacije do kraja godine…“

Poštenjem Za nove generacije, Zlatko Miletić , kandidat za Zastupnički dom PSBiH bio je gost programa Face televizije.

“Ako nacionalisti ostanu na vlasti, bit će bahatiji i bezobrazniji, a od BiH neće biti ništa”, kazao je Miletić te dodao:

„Ubijeđen sam u to da u BiH ima puno vrijednih i dobrih ljudi. Za nove generacije imaju ukupno 51 kandidata, od čega 45% mladih, 50% žena i 75% osoba koje se nisu bavile politikom.

Uvjeravam vas da svako od njih zaslužuje vašu pažnju i da će sve učiniti da svim građanima u ovoj zemlji bude bolje“, rekao je on.

Miletić je komentirao i rusku invaziju na Ukrajinu, te govorio o teškoj zimi koja zbog svega očekuje građane Bosne i Hercegovine.

Bojim se eskalacija do kraja godine, Rusija je pritisnuta uz zid“, kazao je Miletić.

„Policijske agencije u Bosni i Hercegovini nalaze se pod direktnom stranačkom kontrolom. Ništa ne rade“, kazao je Miletić, upozorivši na vrlo mali broj riješenih predmeta od strane Tužilaštva BiH.

Pogledajte video.

 

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
SANJU VULIĆ UHVATILA VELIKA PANIKA: “Amerika štiti one koji mi prijete”

Pričajući o slobodi govora, šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Sanja Vulić, navela je Pročitaj više

PIJAN I DROGIRAN PREGAZIO ŽENU PA POBJEGAO

D. B. (39) iz Futoga lišen je slobode zbog sumnje da je pregazio ženu K. S. (84) na raskrsnici ulice Pročitaj više

ŽELJKA CVIJANOVIĆ OSUDILA NAPAD NA POVRATNIKE: “Zgrožena sam brutalnošću i smatram nedopustivim ugrožavanje bilo čije lične bezbjednosti i imovine u RS-u”

Ona je pozdravila brzu reakciju MUP-a Republike Srpske, istakavši da očekuje da nadležne institucije adekvatno sankcionišu izvršioca ovog razbojništva. Predsjedavajuća Pročitaj više

Sin napadnutih povratnika: Najvažnije je da se majka i babo oporave, oni su jedini istinski povratnici tu

Hasib Memišević, sin Fadila i Ajše Memišević koji su brutalno pretučeni u selu Omeragići kod Višegrada, kazao je u izjavi Pročitaj više