Šokantni detalji: Trudnicu koja se zapalila u selu kod Čačka muž maltretirao godinama

Trudnica Ivana G. koja je pokušala da se zapali jutros u selu Bresnica kod Čačka u Srbiji, dugo unazad je trpjela maltretiranje od strane svog nevjenčanog supruga P.J. koji je star oko 60 godina, saznaje Nova.rs.

Kako saznaju, I.G. je ranije bila udata, ima troje djece iz prvog braka, a najvjerovatnije zbog porodičnih problema je napustila prvog supruga. Nakon nekog vremena počela je da živi sa P. J.

Kako kaže sagovornik Nove.rs, P. J. je notorni alkoholičar koji je tukao nevjenčanu suprugu.

– Njega je napustila i prva žena i otišla od siledžije. Za sada nije poznato da li se troje djece nalaze u Bresnici i sa kim djeca žive – ispričao je sagovornik.

Nesrećna žena se jednom vraćala kod roditelja, kako nezvanično Nova.rs saznaje, u Ivanjicu. Međutim, ponovo je bila prinuđena da se vrati kod nasilnika. Naši sagovornici pretpostavljaju da je i u svojoj kući imala teškoće.

Podsjećanja radi, I.G. se polila benzinom i pokušala samoubistvo. Sa opekotinama stomaka, ruku i nogu najprije je smještena u jedinicu intenzivnog liječenja, a zatim je nakon opservacije upućena u Klinički centar Kragujevac na dalje liječenje.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
EMOTIVAN PRIZOR: Bh. reditelj Danis Tanović podijelio snimak o opravku sina Orhana (VIDEO)

Djelimičan proces oporavka ovaj bh. reditelj je podijelio u kratkom videu. Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu podjelio Pročitaj više

SVE SPREMNO ZA GOSTE: Hotelijeri u Neumu najavljuju rekordnu sezonu, smještaj skuplji za…

Neumljani će 2022. godinu upamtiti i po dovršetku dva velika cestovna projekta: magistralne ceste Stolac – Neum i Pelješkog mosta. Pročitaj više

ANDREJ NIKOLAIDIS ZA SB: “Aleksandar Vučić je vrlo opasan. Fokus njegovog Srpskog sveta više nije ni Kosovo ni Crna Gora, nego dio Bosne i Hercegovine”

Aleksandar Vučić je opasan, vrlo opasan protivnik. Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, Pročitaj više

ESAD DURAKOVIĆ NA PROTESTIMA U SARAJEVU: “Vi ste, gospodine Schmidt, na dramatično pogrešnom putu, vodite ovu zemlju ka etničkom sukobu i krvoproliću!”

Demokratski svijet i mi, građani ove zemlje, šokirani smo, gospodine Schmidt, vašim antidemokratskim mjerama i političkim nasiljem koje provodite u Pročitaj više