ŠTA SE SADA DOGAĐA: Policija ponovo blokirala 100 metara oko kuće kod koje je nestala Danka, traje kopanje, stigli i forenzičari

VIJESTI

Oko kuće u Banjskom Polju kod koje je prošlog utorka nestala djevojčica Danka Ilić policijski istražitelji su ponovo počeli kopati, javljaju srpske Novosti.

Policija je oko 18 sati blokirala još 100 metara prostora oko kuće kod koje je nestala Danka Ilić, navodi Blic.

U blizini kuće nalazi se veliki broj policijskih istražitelja. Kako Novosti neslužbeno doznaju, ondje su i forenzičari, međutim, ova informacija još uvijek nije potvrđena.

Što oni tačno rade blizu kuće još uvijek nije poznato. Novinarima je strogo zabranjeno da se približavaju kući.

Podsjećamo, u potragu za nestalom djevojčicom Dankom Ilić se danas ukjučio i hrvatsku MUP. Osim poznatog broja telefona 192, MUP je saopćio da se korisne informacije o nestanu dvogodišnjakinje 26. marta u Banjskom Polju u Boru u Srbiji, mogu dojaviti i na broj 01/3788-754

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

“Djevojčica je visoka 85 cm. Ima smeđu kosu i oči. U trenutku nestanka na sebi je imala maslinastozelenu jaknu, ljubičaste hlače i crne tenisice. Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske pruža potporu Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije u potrazi za nestalom dvogodišnjom djevojčicom aktiviranjem njenog profila u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Policija Republike Srbije je 26. ožujka prvi put aktivirala sustav PRONAĐI ME (Amber Alert), sustav namijenjen hitnom javnom informiranju u slučaju nestalih maloljetnika. Kako djevojčica još uvijek nije pronađena, policija Srbije je zamolila za pomoć sve koji znaju bilo što o njoj, njenom mogućem kretanju ili okolnostima nestanka”, naveli su iz Ministarstva unutarnjih poslova RH podsjećajući i da su informacije o nestaloj Danki dostupne i na web stranici Interpola.

Slobodna Bosna