STRAVA U HRVATSKOJ: U silovitom naletu voza na automobil poginuli žena (27) i dvoje djece (4)

Tri osobe izgubile su život u naletu vlaka na osobni automobil danas oko 9.30 sati u mjestu Bolfan nadomak Ludbrega. Kako javlja Jutarnji list, do tragedije je došlo kada je putnički vlak koji prometuje na relaciji Koprivnica-Varaždin naletio na osobno vozilo u kojem su se nalazile četiri osobe.

Prema prvim informacijama, na mjestu užasa poginula je 27-godišnja djevojka i četverogodišnje dijete, dok su druge dvije osobe iz automobila vozilom Hitne pomoći prevezene u koprivničku bolnicu. Nažalost, iza 11 sati stigla je vijest kako je i drugo dijete (4) podleglo stravičnim ozljedama i preminulo u bolnici.

Lokalni portal Podravski.hr doznaje kako su poginuli majka i dijete, kao i dijete koje je u rodbinskoj vezi s njima, dok je suprug poginule žene prevezen u bolnicu. Vozačica je, doznaje Podravski.hr, upravo danas imala rođendan.

Željeznički promet je u prekidu, a na mjestu nesreće policija provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije odnosno je li odgovoran ljudski faktor ili nešto drugo.

Portal Danica.hr navodi kako je željezničko-cestovni prijelaz u Bolfanu označen samo Andrijinim križem te nema svjetlosno-zvučne signalizacijje niti branika.

Iz HŽ putničkog pijevoza obavještavaju kako će “zbog incidentnog događaja između kolodvora Rasinja i Ludbreg putnici vlakova 3606 Rasinja 9.13 – Varaždin 9.48 i 3607 Varaždin 10.21 – Rasinja 10.56 biti će prevezeni autobusima”.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
Kako je Bojan Prodan, koji je pretukao povratnike Fadila i Ajšu Memišević, mučki ubio starca 2008. godine

Policija u Višegradu uhapsila je 36-godišnjeg Bojana Prodana zbog razbojništva i brutalnog premlaćivanja povratnika Fadila i Ajše Memišević u selu Pročitaj više

Nurkić i Pomozi.ba će pokriti svu materijalnu štetu kod Ajše i Fadila Memišević

"Jusuf Nurkić i Pomozi.ba organizacija zajednički će pokriti svu materijalnu štetu kod Ajše i Fadila Memišević, a i više od Pročitaj više

POSVETILA SE VJERI: Pokrivena Selma Bajrami traži mir u ramazanu

Selma Bajrami će mjesec posta – ramazan iskoristiti kako bi akumulirala svoje tijelo i dušu. Uz post, ibadete, kako nam Pročitaj više

Bard bh. glumišta Josip Pejaković progovorio je bez imalo ustručavanja: “Bosanac mora biti daleko najbolji da bi mu priznali prosječnost”

Na Svjetski dan teatra, 27. marta, u Narodnom pozorištu Sarajevo bit će upriličeno Veče povodom 55 godina umjetničkog rada glumca Pročitaj više