SVI SU TI SPAVALI SA ŽENOM, CEO STRUČNI ŠTAB! Murinjo mu surovu istinu SASUO U LICE, o onda je između njih SVE PUKLO!

VIJESTI

Poznati fudbaler Mesut Ozil odlučio je nedavno da okači kopačke o klin, i ode u zasluženu penziju.

Možda mu je ovo i najbolja odluka, s ozbirom da godinama unazad ne igra na svom prepoznatljivom nivou. Iza sebe ima fenomenalnu i bogatu karijeru, a najbolje partije je pružao u dresu Real Madrida, u kome je igrao od 2010. do 2013. godine.

Pre nekoliko godina španski list “El Konfidensijal” je objavio snimke razgovora Florentina Pereza na kojima se čuje da je on sve znao o ljubavnom životu Mesuta Ozila a o njegovoj tadašnjoj devojci nije imao šta lepo da kaže.

Inače, Ozil se u to vreme zabavljao sa venecuelanskom manekenkom Aidom Jespikom, a jednog dana, Žoze Murinjo.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Žoze Murinjo
FOTO: SPADA/LAPRESSE VIA AP

Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Murinjo mu je rekao ‘sa devojkom ti je spavao ceo tim Milana, ceo tim Intera i ceo stručni štab’. Mislim da je Ozil posle te izjave raskinuo sa njom. Mesut je imao 21 godinu kada je došao sa devojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promenio je stil života. Oterao je tadašnju devojku i zamenio je sa manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati”, kazao je Perez na tom snimku, a može se reći da su posle toga i Murinjo i Ozil bili u sukobu jer se nemačkom fudbaleru nije dopalo što je tako govorio o Aidi.

Nedugo nakon toga Ozil i Aida su stavili tačku na svoju vezu, a potom je nemački fudbaler oženio švedsku glumicu turskog porekla Amine Gulše.

Kurir sport