TEŠANJKA IZ BIJESA ZBOG RAZVODA MUŽU ZAPALILA KUĆU

Općinski sud u Tešnju, postupajući prema optužnici Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, donio je osuđujuću, prvostepenu i nepravomoćnu presudu protiv E. A. zbog krivičnog djela nasilje u porodici, a u stjecaju s krivičnim djelom paljevina.

Ženi iz Tešnja izrečena je uvjetna kazna u trajanju od sedam mjeseci zatvora, a koja se neće izvršiti ako u tom periodu ne počini novo krivično djelo.

Optužena se tereti da je nasiljem ugrozila mir, tjelesnu cjelovitost i psihičko zdravlje člana porodice s kojim ne živi u zajedničkom domaćinstvu te da je zapalila tuđu kuću namijenjenu stanovanju.

Riječ je o događaju iz juna 2019. godine, kada je u tešanjskom naselju Ljetinić zapaljena kuća.

E. A je u naletu bijesa zbog razvoda zapalila porodičnu kuću svog muža A. A., iz koje je uspio spasiti njihovu djecu.

Intervenirali su i vatrogasci, ali, nažalost, veći dio kuće je izgorio. Nedugo nakon što je zapalila kuću, policija je E. A. pronašla i privela.

– Skupa smo bili u toj kući s djecom. Bili smo u brakorazvodnoj parnici, pred rastavom… Sinoć smo se posvađali i ona je izašla, odmah se popela na tavan, nakon čega je zapalila kuću – izjavio je tada za pojedine portale nesretni suprug iz Ljetinića piše 072info.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
UŠASNA TRAGEDIJA: VOZAČ UMRO ZA VOLANOM, POVRIJEĐENO JOŠ PET OSOBA

Vozač (59) GSP preminuo je večeras tokom vožnje u Beogradu. Kako saznaju mediji, sve se odigralo na ulgu Trgovačke i Pročitaj više

Dejan priznao da je prešao u islam, ali sve Dalilino spalio: Ni mrtav se ne bih pomirilo s njom! Ovo su mu planovi s frizerkom!

Dejan Dragojević, koji je priznao da je promijenio vjeru u islam, na sve načine pokušava da svoju vezu sa frizerkom Pročitaj više

Počelo je snimanje filma o legendarnom Džeju Ramadanovskom: Evo ko tumači glavnu ulogu, a u pitanju je poznati denser!

Film o pokojnom pjevaču, Džeju Ramadanovskom, počeo je da se snima prije dvije nejdelje, a denser, koji će ga glumiti Pročitaj više

SVI SU TI SPAVALI SA ŽENOM, CEO STRUČNI ŠTAB! Murinjo mu surovu istinu SASUO U LICE, o onda je između njih SVE PUKLO!

Poznati fudbaler Mesut Ozil odlučio je nedavno da okači kopačke o klin, i ode u zasluženu penziju. Možda mu je ovo i Pročitaj više