Tinejdžerica u Njemačkoj zavezala mladića lisicama za krevet i zapalila stan

VIJESTI

JUČER su u njemačkom Dresdenu vatrogasci s balkona spasili 25-godišnjeg mladića koji je pobjegao iz gorućeg stana. Kako piše njemački RTL, on je nakon što su ga spasili hitno prebačen u bolnicu s teškim opeklinama.

Nakon kraće potjere policija je uhitila 19-godišnjakinju koja se dovodi u vezu sa zločinom, a tinejdžerica bi se danas u popodnevnim satima trebala pojaviti pred sucem istrage. Što se točno krije iza ovog požara i u kakvom su odnosu bili djevojka i mladić tek treba utvrditi istraga.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Policija je danas izdala priopćenje u kojem navodi da je požar vjerojatno podmetnut upaljačem. Kako doznaje BILD, ona je lisicama za krevet vezala nesretnog mladića, a pišu i da je vatrogasce dočekao na balkonu vezan za okvir kreveta.

Vatrogasci su na platformi X objavili da je stan u potpunosti izgorio. “Hitna pomoć ljestvama je spasila dvije osobe. Jednoj osobi ukazana je hitna medicinska pomoć te je prevezena u bolnicu. Vatru su vatrogasci brzo ugasili. Zbog velikog dima morale su se provesti opsežne mjere ventilacije”, objavili su.

Index