TRAGEDIJA U ŽIVINICAMA: PRONAĐENO TIJELO EDISA OMAZIĆA. PREMINUO NAKON 5 DANA

Kako saznaje portal Crna-Hronika nova tragedija zadesila je Bosnu i Hercegovinu. U tragičnom slučaju koji se desio u Živinicama preminuo je 34-godišnji Edis Omazić.

U još nezvaničnim informacijama, saznajemo da je nastradali Edis pronađen u teškom zdravstvenom stanju na lokalitetu Živčići Đurđevik na lokaciji rudničkog nasipa “Kipa” pored putničkom automobila, dana 22. na 23. augustu u noćnim satima a tijelo je na pronađeno tek u popodnevnim satima, sutradan.

Kako saznaje portal Crna-Hronika, Edis je pronađen sa teškim tjelesnim povredama po cijelom tijelu. Nakon što je pronađeno tijelo, prebačeno je na UKC Gradina gdje je nastradali Edis 5 dana bio u komi. Prijatelji su preko Facebook-a pokrenuli pomoć prikupljanju krvi kako bi spasili mladića iz Živinica, ali njegovo tijelo nije izdržalo.

Ni nakon 6 dana od tragedije, MUP TK se ne oglašava o cijelom slučaju. Postavlja se pitanje, da li je ovo još jedan u nizu slučajeva koji se želi zataškati?

Njegov brat Denis kratko je potvrdio navode Crne-Hronike te izjavio: “U komi je ležao 5 dana i nije izdržao najvažniju bitku života. ”

“Inna lil Lahi wa Inna iLayhi Raji'un. Allahovom voljom moj brat je danas preselio na ahiret, molim Allaha da ga uvede u Džennet. Lave moj dobri borio si se do zadnjeg daha 😭💙”

“Brate moj dobri, da ti se Allah smiluje u dženet uvede. Amin. Živinicki grade, zašto se šuti o ovome?  Momak koji je pronađen na kipi ,ni jedan portal ne piše ?  Šta se krije?” – izjavio je Edisov prijatelj Elmir Zildža.

Nakon obavljene obdukcije bit će obavljena dženaza nastradalom mladiću, onda i više informacija o cijelom događaju.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
UŠASNA TRAGEDIJA: VOZAČ UMRO ZA VOLANOM, POVRIJEĐENO JOŠ PET OSOBA

Vozač (59) GSP preminuo je večeras tokom vožnje u Beogradu. Kako saznaju mediji, sve se odigralo na ulgu Trgovačke i Pročitaj više

Dejan priznao da je prešao u islam, ali sve Dalilino spalio: Ni mrtav se ne bih pomirilo s njom! Ovo su mu planovi s frizerkom!

Dejan Dragojević, koji je priznao da je promijenio vjeru u islam, na sve načine pokušava da svoju vezu sa frizerkom Pročitaj više

Počelo je snimanje filma o legendarnom Džeju Ramadanovskom: Evo ko tumači glavnu ulogu, a u pitanju je poznati denser!

Film o pokojnom pjevaču, Džeju Ramadanovskom, počeo je da se snima prije dvije nejdelje, a denser, koji će ga glumiti Pročitaj više

SVI SU TI SPAVALI SA ŽENOM, CEO STRUČNI ŠTAB! Murinjo mu surovu istinu SASUO U LICE, o onda je između njih SVE PUKLO!

Poznati fudbaler Mesut Ozil odlučio je nedavno da okači kopačke o klin, i ode u zasluženu penziju. Možda mu je ovo i Pročitaj više