UŽAS: KOMŠIJU LIKVIDIRAO S LEĐA, ISPALIO RAFAL U NJEGA

VIJESTI

U Radislava Nedića (64) komšija Radomir Radovanović (52) ispalio je rafal sa leđa iz automatske puške i nanio mu šest prostrijelnih rana u grudnom košu, jednu u predjelu glave i lijeve ruke i tom prilikom likvidirani Nedić je zadobio i okrznuće prsta lijeve ruke.

Potvrđeno je nakon obdukcije tijela Nedića kojeg je juče u selu Kakmuž kod Petrova likvidirao komšija Radovanović koji je u ovom krvavom piru ranio Dražena Dujkovića (43). Radovanović je potom otišao u svoje dvorište gdje je oduzeo i sebi život pucajući u glavu.

Ranjeni Dujković je stabilno, a zadobio je povredu ramena i ruke.

Motiv ovog krvavog zločina je sukob sa komšijama u vezi sa lokalnim putem koji je navodno prelazio preko njegove zemlje. Kako su rekli izvori “Nezavisnih novina” napadač je došao do Dujkovića sa kojim je imao nesuglasice.

“Prema dosadašnjim informacijama likvidirani Nedić vjerovatno i nije bio meta napadača, ali se tu našao kada je Radovanović otvorio vatru te ga je likvidirao”, rekli su naši izvori.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Iako, ranjen Dujković je od napadača uspio pobjeći i sakrio se u jednu kuću.

Ovaj zločin je šokirao mještane koji u nevjerici prepričajavu da ovako nešto nije zapamćeno.

“Ranjeni čovjek je krvario i zapomagao. Bilo je kao u filmu. U selu je zavladala panika, ljudi su se istraumirali. Sva sreća da se sakrio kod komšija da sačuva živu glavu. Mještani su kasnije morali mjeriti krvni pritisak jer im je bio loše, bili su prestrašeni”, rekli su izvori “Nezavisnih novina”.

Navodno je na mjestu pucnjave bilo još mještana koji su na sreću izbjegli još veću tragediju, a napadač je otišao kući i počinio suicid.

Policiji je u nedjelju oko 11.30 sati prijavljen zločin u Kakmuž kod Petrova.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da su odmah po prijavi postupili policijski službenici koji su potvrdili navode prijave, te utvrdili da je likvidiran N.R., a ranjen D.D., obojica iz Petrova.