Kategorije
VIJESTI

Uznemirujuće fotografije / Huso Pervan brutalno pretučen ispred svog ugostiteljskog objekta u Trebinju: Pokušali su me ubiti

U mom lokalu, na radnom mjestu došli su, njih dvojica sjeli. Jeli i nisu htjeli da plate, kaže Pervan

Huso Pervan, vlasnik ugostiteljskog objekta u Trebinju, prije dva dana brutalno je pretučen ispred svoje čevabžinice. On je napadnut od strane više muškaraca. Pretučen, sav u modricama i u krvi završio je u trebinjskoj bolnici.

Nemili događaj se desio 18.7.2022. godine u popodnevnim satima. Nepoznati muškarci ušli su u Husin lokal, objedovali te onda napravili noćnu moru porodici Pervan.

image

/ Crna-hronika

– Pokušali su me ubiti i uzeti mi pare, eto šta se desilo, počinje svoju priču Huso Pervan. Husu Pervana su brutalno pretukli u njegovoj radnji Nebojša Vojčić i Stojan Brajić.

– U mom lokalu, na radnom mjestu došli su, njih dvojica sjeli. Jeli i nisu htjeli da plate. To što nisu platili to je ok, ali kad su tražili da ja njima platim 2.000 KM reketa, na šta sam ja odbio, završio sam krvav na podu. Nisam pristao, pa sam dobio pepeljaru u glavu, opisuje nemili događaj Huso Pervan.

image

/ Crna-hronika

Prema medijskim saznanjima, muškarci su privedeni brzom intervencijom MUP-a RS ali su još brže izašli iz pritvora i nalaze se na slobodi. Huso Pervan završio je u trebinjskoj bolnici sa težim tjelesnim povredama, piše Crna-hronika.