VELIKA OBEĆANJA MIRKA ŠAROVIĆA: “AKO POBIJEDI SDS, OSIGURAT ĆEMO PROSJEČNU PLATU OD 1.800 KM”

Kandidat SDS-a za člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović rekao je da je politika koju će predstavljati u kampanji razvoj i zaštita Republike Srpske.

Šarović, koji je i predsjednik SDS-a, naveo je da je razvoj jedina riječ koju će izgovarati svakog dana i da će uz to štititi Republiku Srpsku, saopšteno je iz SDS-a.

“Naš program je Republika Srpska”, poručio je Šarović i dodao da želi da RS učini boljim mjestom za život.

On je rekao da je siguran da je SDS, ukoliko pobijedi na izborima, “sposoban da u prvom mandatu obezbijedi prosječnu platu od 1.800 KM u Republici Srpskoj”.

Šarović je dodao da će SDS voditi računa o svim kategorijama stanovništva, od školske djece do penzionera, te da su borački dodatak, prioritetno zapošljavanje porodica palih boraca i njihovo stambeno zbrinjavanje detalji stranačkog programa.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
EMOTIVAN PRIZOR: Bh. reditelj Danis Tanović podijelio snimak o opravku sina Orhana (VIDEO)

Djelimičan proces oporavka ovaj bh. reditelj je podijelio u kratkom videu. Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu podjelio Pročitaj više

SVE SPREMNO ZA GOSTE: Hotelijeri u Neumu najavljuju rekordnu sezonu, smještaj skuplji za…

Neumljani će 2022. godinu upamtiti i po dovršetku dva velika cestovna projekta: magistralne ceste Stolac – Neum i Pelješkog mosta. Pročitaj više

ANDREJ NIKOLAIDIS ZA SB: “Aleksandar Vučić je vrlo opasan. Fokus njegovog Srpskog sveta više nije ni Kosovo ni Crna Gora, nego dio Bosne i Hercegovine”

Aleksandar Vučić je opasan, vrlo opasan protivnik. Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, Pročitaj više

ESAD DURAKOVIĆ NA PROTESTIMA U SARAJEVU: “Vi ste, gospodine Schmidt, na dramatično pogrešnom putu, vodite ovu zemlju ka etničkom sukobu i krvoproliću!”

Demokratski svijet i mi, građani ove zemlje, šokirani smo, gospodine Schmidt, vašim antidemokratskim mjerama i političkim nasiljem koje provodite u Pročitaj više