(VIDEO) BOSANAC IZ NJEMAČKE POSLAO PORUKU: POŠTO JE BEĆIROVIĆ POBIJEDIO, VRAĆAM SE U BIH

VIJESTI

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Nerves Sprečo koji je rođen iz Mravića kod Doboj Juga, a trenutno živi i radi u Njemačkoj tačnije u Stuttgartu. Ovaj 29-godišnjak već nekoliko godina radi kao keramičar te je poručio da se vraća za Bosnu i Hercegovinu kako bi otvorio firmu u svom rodnom mjestu. Sve zbog pobjede Denisa Bećirovića.

Dobrovečer svima ja se trenutno javljam iz Njemačke iz Stuttgarta da čestitam gospodinu Denisu Bećiroviću na ubjedljivoj pobjedi, na vodstvu i akobogda večeras kad se proglasi pobjeda doktora Denisa Bećirovića, ja već od utorka se odjavljujem iz Njemačke i krećem za našu lijepu Bosnu i Hercegovinu.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Iz samo jednog razloga, za bolju budućnost Bosne i Hercegovine. Dosta nam je bilo ove politike. Novi režim nova politika dolazi na vlast i vjerujem da će nam svima biti bolje. Ja sam svoju građansku dužnost obavio prije neki dan, tako da akobogda uz našeg doktora Denisa Bećirovića očekujemo sve najbolje za Bosnu i Hercegovinu, da se bori za nas sviju, i da će svima biti bolje” – izjavio je Nerves Sprečo za portal Crna-Hronika.

Podsjećamo nakon velikog broja prebrojanih glasova može se zaključiti da su novi članovi Predsjedništva BiH – Denis Bećirović, Željka Cvijanović i Željko Komšić.

Izborna noć se nastavlja, a očekuje nas brojanje glasova za kantonalne skupštine, entitetske parlamente i Predstavnički dom Parlamenta Bosne i Hercegovine.

CrhnaHronikaBiH