Kategorije
VIJESTI

(VIDEO) BOSANAC UKRAO SVOJ AUTOMOBIL OD NJEMAČKE POLICIJSKE SLUŽBE. SVE SNIMIO ZA TIKTOK

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Muhamed Aličić poznatiji kao Hame.95 koji je želio ispričati svoju priču kako je ukrao vlastiti automobil od njemačke policije. Muhamed je rodom iz Živinica a svoj život proveo je po Francuskoj i Njemačkoj. Pored svoje kriminalne prošlosti, Muhamed je i TikToker kojeg možete pronaći pod imenom Hame.95.

Bosanac ukrao svoj automobil od njemačke policijske službe

“Pošto neki govore da lažem, sve iznosim sve dokaze ovdje. Ovo je papir da mi je oduzeto sve, kupovao sam ukradenu robu od šanera, mi je oduzela policija u Freiburgu u Njemačkoj. Ja i drug Selver Bajramović smo prevozili robu koju smo kupovali od šanera i policija nas je zaustavila nedaleko od njemačke granice. Oduzeli su nam robu, automobile a ja sam zadržan 12h u pritvoru. Njega su zadržali 24 sata zato što je bio na crno u državi, pa kasnije pobjegao.

Ja sam uvijek svoj rezervni ključ držao u automobilu ispod sjedišta sakriven. Policija je ostavila moj automobil na benzinskoj pumpi jer sam čuo od policije da je automobil ostavljen tu. Čuo sam kako razgovaraju između sebe, jer znam njemački jezik, a njima sam rekao da ne znam. Njemački sam naučio u zatvoru u Hamburgu u kojem sam ležao zbog teške krađe kada smo opljačkali zlataru po noći.

Čuo sam da će sljedeće sedmice da moj automobil prevezu sa parkinga, uzeo svjećicu, razbio staklo i ušao u svoj automobil te krenuo za Francusku. Naravno da nikad više neću otići u Njemačku.

Ovaj moj drug Selver Bajramović što je samnom priveden, mislio je da će ga deportovati za BiH, pa je progutao burmu i tako izazvao kontrakcije. Dok su ga prevozili u Hitnu pomoć, uspio je pobjeći. Ganjali su ga dugo, i na kraju uhvatili jer je ušao u slijepu ulicu. Obarao je kante za sobom i preko tih kanti je neki policajac pao. Kad ga je uhvatio taj policajac što je pao, svi su ga našutali. Njih je bilo 10-tak. Poslat ću vam slike da vidite. Prebili su ga, i nakon toga su ga pustili.

Uskoro ću vam pričati priče o tome kako smo padali. 8 godina sam po Evropi” završava svoj razgovor za portal Crna-Hronika Muhamed Aličić poznatiji kao Hame.95

Poslušajte ispovijest Muhameda Aličića za u kojoj je otkrio sve detalje ali i pokazao kako je ukrao sopstveni automobil od njemačkih policijskih službi.

@hame.95

#srbija #bosna #staneli #fyp

♬ original sound – Hame.95

Crnahronikainfo

Napišite Komentar..