(VIDEO) ISPOVIJEST AVDE HADŽIKIĆA ZA CH: TUKLI SU NAS U POLICIJI CIJELU NOĆ I GOVORILI KAKO SMO U SRPSKOJ I DA NAM JE ČUKUN DJED SRBIN, TE DA SMO MI SRBI

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Avdo Hadžikić koji je priveden pa pretučen sa svojom braćom u Gradišci od strane MUP-a RS.

Psovali “srpsku majku i crkvu”

“Mi smo muslimani i prijavljeni da smo psovali srpsku mater i crkvu a to nije istina. Priznajemo jesmo konzumirali alkohol ali nismo napravili to šta nas optužuju. Znači imate sve dokaze da ja ne lažem, da nisam manipulator a to što se desilo samo želim da kažem pravu istinu ne želim da se ovoga pravi drama ili nešto drugo samo da se sazna istina. Želim da se izvinem građanima koji su to sve slušali ali neću oprostit one batine. Nije trebalo to da se desi tako” – počinje svoju stranu priče Avdo Hadžikić za portal Crna-Hronika.

Ovo piše da smo mi provocirali građane, želim da objasnim da nismo nikog provocirali. Mi nismo prvi nikom ništa rekli, nego su nama počeli psovat majku balisku i tukli su nas u policiji cijelu noć i govorili kako smo u Srpskoj i da nam je čukun djed Srbin, te da smo mi Srbi. Vezane su nas uderali. I u jutarnjim satima smo dobili batine, malo im bilo što su nas svu noć tukli sinoć. U lisicama su nas odveli u Hitnu pomoć gdje su nas odbili.

U besvjesnom stanju sam bio, tukli su mene i moju braću u policijskoj stanici. Zglobovi su mi natečeni od lisica kolko je bilo stegnuto imam ozleda vidjelih od batina koje smo dobili.

Šta kaže policija? 

Ibrahim H. (26), Avdo H. (28) i Amir H. (20) iz Kladnja uhapšeni su sinoć u Gradišci jer su uz prisustvo alkohola iz automobila prolaznicima psovali “srpsku majku i crkvu”. U pitanju su tri brata, koji su imali alkohola u krvi, dok vozač, Ibrahim nije imao vozačku dozvolu.

Prolaznici su pozvali policiju i prijavili slučaj nakon čega je gradiška policija izašla na teren i privela ovaj trojac.

Iz Policijske uprave Gradiška su saopštili da su policijski službenici identifikovali i lišili slobode lica inicijala I.H., A.H. i A.H., svi iz Kladnja zbog poèinjenog prekršaja po èlanu 8. Zakona o javnom redu Republike Srpske, vrijeđanje.

“Policijskoj stanici Gradiška, je sinoć oko 20,10 časova, prijavljeno da se u ulici Vojvode Živojina Mišiæa, grad Gradiška, čuje škripa putničkog automobila marke ,”Golf” i da tri lica iz vozila izgovaraju pogrdne riječi, te su na taj način kod građana izazvali osjećaj uznemirenosti.

Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici pronašli su, identifikovali i lišili slobode lica I.H., A.H. i A.H. zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru”, naveli su iz PU Gradiška.

Istakli su da je daljim radom po prijavi, utvrđeno da je putničkim vozilom marke “Golf” upravljalo lice A.H. pod dejstvom alkohola u organizmu, a prije sticanja prava na uprvljanje, te da je isti upravljajući vozilom naglo povećavao brzinu vozila, te izazvao prekomjernu buku i škripu usljed proklizavanja pogonskih točkova.

“Na osnovu izvršenih provjera u Registru novèanih kazni utvrðeno je da lice ima dug u iznosu od 6.110 KM. Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil, a protiv lica A.H. će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru i Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, dok su licima I.H. i A.H. zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru uručeni prekršajni nalozi”, saopštili su iz Policijske uprave Gradiška

 

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
Malinar Hodžić na suđenju prozvao Bursaća, ovaj mu uzvratio: Kad vas ovakav ološ napada znajte da radite dobru stvar!

Fikret Hodžić, vlasnik firme „Srebrna malina“ i jedan od optuženika u slučaju „Respiratori“ za višemilionski kriminal u završnoj riječi na Pročitaj više

EVO KOLIKO KO ZARAĐUJE U NJEMAČKOJ: SVE PLATE NA JEDNOM MJESTU

Iako je rast plata posljednjih godina usporio i u ovoj zemlji Godinama unazad Njemačka važi za najjaču ekonomiju. Zato i Pročitaj više

POLICAJAC OBAVIO VELIKU NUŽDU ŠEFU U KANCELARIJI

Nedavno je došlo do neugodnog incidenta u PU zagrebačkoj, javlja Telegram. Naime, jedan policajac nezadovoljan svojim šefom obavio je veliku Pročitaj više

NE PRESTAJU REAKCIJE NA KRIVIČNI ZAKON RS: BLAGOVČANIN TVRDI DA ĆEMO IMATI MINI BJELORUSIJU UNUTAR BIH

Usvajanje nacrta Zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakona RS kojim se kriminalizuje kleveta i uvreda u Narodnoj skupštini RS Pročitaj više