(VIDEO) MAJKE SVOJIM TIJELIMA PLAĆALE SOCIJALNU POMOĆ U BANOVIĆIMA: ŠTA KAŽE NEVZET TUFEKČIĆ NA VIDEO SNIMAK U KOJEM JE POTPUNO GOL?

Bosnu i Hercegovinu svakodnevno tresu brojne afere. Na društvenim mrežama pojavljuju se dokazi, video materijali skandala u kojima su učestvovali brojne poznate ličnosti iz sfere politike, društva, poznatih čitateljima portala Crna-Hronika.

Donosimo vam još jednu ljubavu, seks aferu koja trebe Banoviće za koju se veže Nevzet Tufekčić, bivši direktor Centra za socijalni rad u ovom gradu.

Na Facebook stranici, Šah-mat pojavio se video klip koji je anonimnog autora na kojem se vidi kako navedena osoba, gospodin Nevzet Tufekčić, potpuno gol, oblači svoje donje rublje pred nepoznatom ženskom osobom u službenim prostorijama CZSR Banovići.

“Razumiješ, nit ću ja koga da molim više.” – govori potpuno gol bivši direktor Centra za socijalni rad u Banovićima dok oblaći svoje donje ruble.

“Meni je dobro, ja sam djecu riješila opremu odjeću obuću. Sve sam riješila, knjige, sveske, sve sam riješila. To sam spakovala i polako živjet ću ima dana. Svi ćemo…” – govori nepoznata ženska osoba na video klipu.

Zašto, majke slabog imovinskog stanja moraju svojim tijelom plaćati socijalnu pomoć – hranu i školske knjige za svoju djecu?

stoimena stranica se oglasila postom u kojem su naveli da je video uklonjen sa Facebook stranice, ali da to ne znači kraj njihove borbe

“Nakon nekoliko prijava prethodni post o Nevzetu Tufekčiću je uklonjen zbog kršenja pravila facebook-a. To nas neće zaustaviti u razotkrivanju cjelokupne istine sa ovim slučajem te naši pratioci u narednih par dana mogu očekivati cjelokupan videoklip (uključujući scene sexa) koji će biti objavljen na drugim stranicama i upute za gledanje ćemo podijeliti ovdje.
Nevzet Tufekčić treba da se stidi svojih postupaka i uputi javno izvinjenje prije nego objelodanimo snimke. ” – napisao je anonimni autor video snimka.

Šta kaže Nevzet Tufekčić na video snimak u kojem je potpuno gol?

“Treba da se stide i odgovaraju oni koji su kršili osnovna ljudska prava i nezakonito me pratili, uhodili, montirali i diraju u moju privatnost i sakrivaju se iza Facebook stranice.

Svi znaju da je u pozadini politička igra i osveta što sam tužio Ustanovu za nezakonitu smjenu, a ukoliko se dokaže inkriminisano djelo ja ne bježim od odgovornosti. Ali trebaju da odgovaraju i oni koji su ne nezakonito uhodili, bez sudskog naloga pretpostavljam. Snimak je jedna prljava igra i montaža. ” – izjavio je Nevzet Tufekčić.

Kolege sa portala Balans.co.ba kontaktirali su ktuelnu direktoricu Centra za socijalni rad Banovići Merimu Numanović i razgovarali na ovu temu. Njen razgovor pročitajte ovdje.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
JUSUF NURKIĆ: KOLIKO MORAŠ BITI JADAN DA PRETUČEŠ FADILA I AJŠU KOJI SU U OSMOJ GODINI ŽIVOTA I TO ZA PRVI DAN RAMAZANA

Dvoje povratnika večeras je transportovano do Doma zdravlja u Višegradu, a policija je u Omeragićima gdje je u toku uviđaj Pročitaj više

NIKŠIĆ TVRDI DA MU JE SDA DAVAO MILIONE KM DA BUDU U KOALICIJI S NJIMA

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić gostovao je večeras u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića. Sa popularnim voditeljom razgovarao je o aktualenim Pročitaj više

Pogledajte koje poznate ličnosti imaju završenu osnovnu školu, a ko ima diplome fakulteta

Iako su svoj život i karijeru izgradili zahvaljujući svom talentu u pjevanju, rijetko ko zna više o privatnom životu slavnih Pročitaj više

“Jelo bi se iz jedne tepsije, nisu se servirali tanjiri kao danas i nije se ovoliko bahatilo”

Posljednjih godina otežano hoda i služi se štapom, ali ga to ne sprječava da klanja i posti. Kaže kako ga Pročitaj više