(VIDEO) Navijač na utakmici u Hrvatskoj pucao iz ‘‘zolje‘‘, raketa eksplodirala na terenu

Neviđen incident u komšiluku

Proteklog vikenda u Hrvatskoj je zabilježen snimak koji je brzo obišao svijet, a glavni akter je navijač Plitvica koji je tokom utakmice pucao iz raketnog bacača, prenosi Klix.

Utakmica Prve županijske lige ličko-senjske između Plitvica s Plitvičkih Jezera i Sokoca iz Brinja ostat će upamćena po nezapamćenom incidentu na sportskim terenima.

Jedan navijač domaćeg tima pucao je iz raketnog bacača kojeg je donio na utakmicu. Da stvari budu još bizarnije, bacač je usmjerio na teren prema igračima i tako ispalio raketu.

Raketa je eksplodirala na terenu, ne tako daleko od nogometaša. Poražavajuće je da je ovaj potez izazvao oduševljenje okupljenih navijača koji su gromoglasno pozdravili ispaljenje rakete.

Srećom, povrijeđenih nije bilo. Kako eksplozivna naprava nije pogodila metu, sama je eksplodirala nakon nekoliko sekundi.

Video se brzo proširio društvenim mrežama, a prenijela ga je stranica Hooligans TV koja se bavi neželjenim scenama koje prate sportske događaje.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
KOLA KRENULA NIZBRDO: Nakon loših vijesti iz Amerike, Novak Đoković ostao i bez prvog mjesta…

Carlos Alcaraz pobijedio je Danila Medvedeva 6:3, 6:2 u finalu Indian Wellsa za treći Masters naslov u kratkoj karijeri te još važnije, povratak Pročitaj više

Htio iskoristiti BiH da igra za Srbiju, ali onda se ukazala FIFA: Najteži dani u karijeri Vladana Kovačevića

Sportsku javnost u našoj zemlji danas je pomalo iznenadila činjenica da selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi na spisak za Pročitaj više

OVO MORA DA BOLI Odbio igrati za BiH zbog Srbije, a onda ga je Piksi vratio na fabričke postavke

Iako je bio na širem spisku, Vladan Kovačević nije dobio poziv selektora za naredne mečeve Selektor nogometne reprezentacije Srbije Dragan Pročitaj više

Novi skandal potresao Bosnu i Hercegovinu: Haški osuđenik izabran za predsjednika Streljačkog saveza RS

Brojni problemi i razne apsurdnosti u bosanskohercegovačkom sportu postali su svakodnevnica, a najnoviji slučaj koji nam dolazi iz streljaštva prelazi Pročitaj više