(VIDEO) POGLEDAJTE VIDEO TEŠKE NESREĆE KOD KONJICA U KOJOJ SU POGINULA DVA MLADIĆA (21)

VIJESTI

Sinoć se oko 23:25 sata dogodila stravična nesreća na magistralnom putu M-17 u mjestu Orahovica kod Konjica. U nesreći su poginula dva 21-godišnja mladića, Ali Hakalović i Aldin Graho, obojica iz Konjica. Obojica su bili vozači u dva vozila.

Snimljen je trenutak kada vozač putničkom automobila marke Audi, ulazi u krivinu sa neprilagođenom brzinom, gubi kontrolu nad svojim vozilom te ostvaruje direktan udarac sa drugim putničkim automobilom. U ovoj nesreći, poginula su dva dvadesetjednogodišnja mladića piše Crna-Hronika

 

Još su dvije osobe povrijeđene, Adnan Č. (24) iz Hadžića je teško povrijeđen i prevezen je na UKC Sarajevo, a lakše je povrijeđen 19-godišnji H.B.

“Smrtno je stradao vozač jednog automobila u kojem je on bio sam, a u drugom vozilu je poginuo također vozač dok je suvozač zadobio teške tjelesne povrede. Treća osoba je lakše povrijeđena”, rekao nam je dežurni operativni.”

Iza Aldina Grahe (21) ostali su majka Ismeta, otac Ramo i sestra Jasmina. Dženaza će se klanjati u četvrtak nakon ikindije namaza u 16 sati u haremu Girani. Iza Alija Hakalovića ostali su majka Nermina, otac Fadil i sestra Anesa. Dženaza će se klanjati u četvrtak iza ikindije namaza u 16 sati u haremu Čelebići.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢