(VIDEO) POŽAR U ZENICI, GORIO STAN: ELVEDIN SAKIĆ TVRDI DA JE PROVALIO VRATA KAKO BI SPASIO ŽENU

VIJESTI
Podijelite sa prijateljima:

Tokom današnjeg dana dogodio se požar u zeničkom naselju Radakovo u ulici Avde Smajlovića Lamela 2. Na sreću povrijeđenih osoba nije bilo a na teren su odmah izašli pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Zenica.

Požar je lokalizovan a službene osobe trenutno rade uviđaj.

Kako doznaje portal Crna-Hronika u stanu se na sreću nije nalazio niko a nezvanično produžni kabal izazvao požar u stanu u kojem je pričinjena veća materijalna šteta. U stanu je živjela starija ženska osoba.

Čitatelji našeg portala tvrde da je prvi u pomoć priskočio poznati zenički TikToker Elvedin Sakić poznatiji kao Real Madrid.

“Kada sam vidio da gori stan u komšiluku prvi sam dotrčao do vrata i razvalio ih čekićem. Znao sam da u tom stanu živi starija komšinica, pa sam mislio da je ona u stanu i da je treba spasiti. Nisam razmišljao sekunde kada sam ušao u stan, vidio sam da na sreću nje nema.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
@crnahronikainfoPožar u Zenici: Elvedin Salkić pokušava razvaliti vrata kako bi došao do požara i osobe čiji je stan.

♬ original sound – CRNA Hronika

Odmah sam pozvao policiju i vatrogasce. Sve je bilo u dimu, cijeli stan. Naguto sam se dima al dobro sam. Sreća u stanu nije bio niko. Sve se dogodila u par minuta. Provalio sam vrata da pomognem. Malo mi se bilo zanesvjestalo ali sam dobro. U Hitnoj su mi rekli da uzmem mlijeka, da se napijem” – izjavio je Elvedin Sakić zvani Real Madrid za portal Crna-Hronika.