(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI VIDEO: PROFESOR IZ SARAJEVA SA DVOJICOM PRIJATELJA PRETUKAO SPORTISTU ZBOG 55 KM

VIJESTI

Da Sarajevo nije siguran grad uvjerili su se mnogi građani glavnog grada Bosne i Hercegovine. Portal Crna-Hronika donosi vam priču sportiste Harisa Hrvata koji je pretučen zbog duga od 55KM a kako on tvrdi pretukao ga je Armin Rizivić profesor iz Grafiče škole u Sarajevu.

Nemile scene desile su se zbog novčanog duga, a kako tvrdi nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine u bodybildingu navedeni profesor ga je pretukao vatrenim oružjem, a pomogli su mu još dvojica njegovih prijatelja piše Crna-Hronika

U svom uznemirijućem video klipu, niz Harisovo lice ruci krv, a kako kaže nanešene su mu teške tjelesne povrede. Slomljena vilica, napukla ruka te je njegovo tijelo puno modrica.

“Izvini za sve. Gdje da ti donesem pare sada molim te. Hajde da ti se izvinem u lice, dam ti pare. Spremio sam ti 55KM koje treba da ti dam. Gdje da dođem i da donesem.” napisao je Armin, a Haris je na to kratko odgovorio – Molim te požuri i nikog mi ne vodi” ne sluteći da će ga ovaj pretući.

 

Profesor sa prijateljima pretukao Harisa CH

“Izvini za sve. Gdje da ti donesem pare sada molim te. Hajde da ti se izvinem u lice, dam ti pare. Spremio sam ti 55KM koje treba da ti dam. Gdje da dođem i da donesem.” napisao je Armin, a Haris je na to kratko odgovorio – Molim te požuri i nikog mi ne vodi” ne sluteći da će ga ovaj pretući.

“Uskoro pišem peticiju za smjenjivanje sa radnog mjesta zbog napada pištoljem sa leđa u glavu. Također testiranje istog a veterinarsku supstancu trenbolom koja radi ove stvari. Ljudi ja idem u Hitnu. Konstatovat će mi teške tjelesne povrede jer ja imam lomove ozbiljne ali ponosam sam na čovjeka. Njega čekao 2 mjeseca i on kao otac dvoje djece, ugledni profesor me ko posljednja pička navuče i s leđa napadne pištoljem. Neka ga bude sram. A kada se sve ovo službeno završi, istog pozivam na jedan frendly meč”

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

Redakciji portala Crna-Hronika obratio se akter nemilog događaja u Sarajevu, Armin Rizvić koji je opisao šta se to ustvari desilo između njega i Harisa Hrvata.

“Haris me je trenirao neko vrijeme i trebao sam mu platiti 165KM ali sam otišao na odmor, kada sam se vratio javio mi se i dogovorili smo da se vidimo ali u prouci je dodao jedan uvredljiv komentar za moju suprugu. Nisam mu se javljao 7 dana da bi on počeo da prijeti, da će javno objaviti neke tekstove koji će ugroziti moj posao, da će mi auto zapaliti, da će pucati na mene, trazio kućnu adresu da dođe…

Novac mu nikada nisam osporio jer je to njegov novac. Našao sam jednog poznanika koji je Harisov komšija i dao novac da da Harisu. Taj dečko je nazvao Harisa i rekao da je on uzeo i da će mu dati novac on je rekao uredu. Sutra sam se vidio sa tim dečkom gdje je opet nazvao Harisa i pitao ga da li je sada sve ok između nas, on je rekao da jeste i da se više ne poznajemo.

Nakon par dana Haris me opet počeo zvati i prijetiti, vrijeđati mene i porodicu. Nisam više znao sta da radim i večeras na njegove uvrede i prijetnje sam mu se javio i pored toga što sam dao novac. Odnesem dodatno 55KM koje traži iz ne znam kojeg razloga. Otišao sam na mjesto koje je rekao i kada me vidio počeo je da trči ka meni noseći nešto u ruci. Stao sam i uzeo neku šipku koju je imao i braneći sebe udario ga nekoliko puta. Lično sam nazvao policiju i otišao dati izjavu.

Moj posao koji radim je jako odgovoran i obavljam ga savjesno. O tome mogu svjedočiti svi učenici sa kojima radim. Žao mi je zbog svega ali nakog 2 mjeseca zlostavljanja mene i moje porodice i na kraju napada na mene ja sam se morao braniti.” – izjavio je Armin Rizvić za portal Crna-Hronika.