(VIDEO) VLASNICA PRODAVNICE U SARAJEVU TVRDI DA JOJ OVA ŽENA BACA SIHRE ISPRED RADNJE

Redakciji portala Crna-Hronika javila se vlasnika prodavnice u Sarajevu u Baščaršiji tvrdi da joj nepoznata ženska osoba baca sihre ispred prodavnice.

Behka Puškar već dugi niz godina posjeduje prodavnicu u srcu Baščaršije. Kako kaže za naš portal, sa svakakvim stvarima se susretala ali sa ovim do sada ne.

“U srijedu u jutarnjim satima oko 6:30 minuta ispred Oriyent suvenir shopa, ženska osoba dolazi do vrata objekta i sipa pšenicu na prag, ispod praga i na ćepenak. Ista ta ženska osoba hoda u nazad 10 metara od ulaza i nazad baca pšenicu jer se plato bijelio od iste, a na ovom lokalitetu nema golubova. Sebilj sa golubovima je udaljen do 500 metara od moje radnje.

Slika gdje se nalazi Oriyent suvenir shopa a gdje Sebilj sa golubovima na Baščaršiji

“Šokirana prizorom koji sam zatekla ujutro vratila sam kamere i vidjela šta se deševa. Pokazala sam prijateljima i komšijama koji su u vjeri, i svi su se saglasili i misle da žena baca sihre. Čak i službeno lice je ostalo zatečeno kada je vidio snimak jer zna da tu nema golubova i nije joj prolaz da tu šeta i baca pšenicu. Što znači namjenski da je došla i prišla vratima posula na prag ćepenke i ispred radnje te nastavila 10m unazad hodati i bacati. – tvrdi Behka Puškar za portal Crna-Hronika.

“Molila bi nekoga ako poznaje ovu ženu da i se javi. Ko imalo zna i u vjeri je naježio bi se. Jer ljudi oboljevaju od sihri, polide i još 100 drugi stvari im se desi a i vjerski se govori o tome. Ko god živi u vjerskom ubijeđenju i poznaje vjeru zna šta to znači i da to postoji od kako svijet postoji” – poručila je Behka Puškar za kraj razgovora za portal Crna-Hronika.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
CHRISTIAN SCHMIDT PONOVO U AKCIJI: Promijenit će Ustav FBiH da još više ojača HDZ – ko dobije podršku 2/3 Hrvata u Mostaru bit će vladar Federacije!

Kako bi obezvrijedio Lendin potpis, u OHR-u su proteklih mjeseci tražili rješenje koje bi, istovremeno, ojačalo HDZ BiH, odnosno (pot)predsjednika Pročitaj više

Monstrum pušten na slobodu!

Bojan Prodan iz Višegrada, osumnjičen za napad na Fadila i Ajšu Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada pušten je na Pročitaj više

EKSPRESNA REAKCIJA ŽELJKA KOMŠIĆA: “Gospodine Schmidt, ukinite izbore i sa američkim ambasadorom birajte vlast i sastav parlamenta u Federaciji BiH!”

"Umjesto navedenog navodnog rješenja koje bi Schmidt trebao nametnuti, predlažem mu da razmisli o jednostavnijem, efikasnijem i neskriveno jasnijem šovinisticko-fašističkom Pročitaj više

RADOVAN VIŠKOVIĆ KOMENTIRAO DOLAZAK ZORANA MILANOVIĆA U BiH: “Odlikovanje brigade HVO-a od strane hrvatskog predsjednika…”

"Derventa je, i prije i poslije posjete predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, bila i ostala grad heroj i simbol stradanja i Pročitaj više