VLASNIK BINGA ŠIRI CARSTVO: KUPUJE CENTAR DŽANANOVIĆ I HOTEL ZENICA

Trgovački lanac Bingo nastavlja širiti poslovnu mrežu u Bosni i Hercegovini, a trenutno ima više od 220 prodajnih objekata.

Kako Faktor saznaje, ova uspješna kompanija uskoro bi trebala završiti i kupovinu hotela Zenica i shopping centra Džananović u Zenici, a koji se nalaze u vlasništvu porodice Džananović.

Salko Džananović važi za jednog od najuspješnijih Zeničana. On je sa svojom porodicom 29. februara 2008. godine otvorio shopping centar Džananović, kao i hotel Zenica koji se nalazi u njegovoj neposrednoj blizini.

Zbog zdravstvenih problema Salko se posljednjih godina povukao iz privatnog biznisa i posao je preuzeo njegov sin Ajdin kojeg su kontaktirali da bismo provjerili informaciju o prodaji objekata Bingu.

– Ništa ne mogu reći na tu temu. Ne bih ništa da se piše dok se ne završi – kratko je za Faktor rekao Ajdin Džananović.

Trgovački centar Džananović ima više od 60.000 metara kvadratnih korisne površine i na njegove tri etaže svoje trgovačke, ugostiteljske, bankarske i druge usluge nudi mnogo domaćih i inostranih kompanija.

Hotel Zenica jedan je od najmodernijih u BiH. Raspolaže sa 87 savremeno opremljenih soba, četiri apartmana, među kojim je i tzv. predsjednički sa oko 200 kvadrata. Hotel ima dvije sale za sastanke, kongresnu dvoranu, bazen i druge sadržaje.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
Zabranjen nastup Željka Samardžića u Splitu

SPLIT - Odlukom rdirektora Park-šume Marjan Marka Pejnovića mostarski pjevač s beogradskom adresom Željko Samardžić neće 19. avgusta zapjevati pred Pročitaj više

AMERIČKI POLITIČKI ANALITIČAR KURT BASSUENER: Dodik ima jasan plan ukoliko proglasni nezavisnost Republike Srpske…

-Nebrojeno puta već ismijava odluke Ustavnog suda i u suštini izaziva Zapad da ga zaustavi, na značajan način. Zbog toga Pročitaj više

NEOČEKIVANA ODLUKA: U jednom dijelu Njemačke ukinuto je ograničenje brzine od 130 kilometara na sat…

Predmetna dionica smatrana je crnom tačkom sve dok nije uvedeno ograničenje brzine 2003. godine. Njemačka savezna ompanija za autoceste uklonila Pročitaj više

Edita Aradinović se unakazila: Promijenila lični opis, ofarbala čak i obrve! (Foto)

Edita Aradinović poznata je kao neko ko voli da eksperimentiše sa fizičkim izgledom, ali ovoga puta pjevačica je nadmašila samu Pročitaj više