ŽELJKA CVIJANOVIĆ SVOM OMILJENOM TJELOHRANITELJU KUPILA LUKSUZNI BMW, KOJI KOŠTA 111.670,07 KM?

Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za predsjednika bh. entiteta Republike Srpske na predstojećim opštim izborima u Bosni i Hercegovini biće Milorad Dodik, dok će Željka Cvijanović biti kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda.

Piše: Slobodan Vasković

Sezona godišnjih odmora je prošla. Ranije sam postavi Željki Cvijanović nekoliko pitanja. Kako ona do danas nije odgovorila na njih, odgovoriću ja sam.

U ergeli Željke Cvijanović, koju finansiraju građani Republike Srpske, nalaze se telohranitelji starosti do 35 godina.

Radi se o nabildanim Pastuvima, koji liče jedan drugom kao jaje jajetu. IQ pomenutih je u obrnutoj srazmjeri sa veličinom njihovih bicepsa. To svakako ne smeta Cvijanovićevoj, jer su takvi idealni.

Pastuv Vučko

U ovom tekstu ću obraditi Pasuva broj 1. Radi se o Dejanu Vučiću, poznatijem pod nadimkom „Pastuv Vučko“.

Pastuv Vučko preferira luksuzne hotele, kvalitetna vina, skupocjena odjela…sve na račun opljačkanog naroda.

Posebno je zanimljiva Vučkova kolekcija satova, za koju se on hvali da vrijedi oko 30.000 KM. Najveći dio te kolekcije su pokloni zahvalne Šefice.

Pastuv Vučko voli i druge stvari, poput skupocjenih automobila. Upravo je jedan takav dobio od Šefice na poklon.

Malo sam oko bacio na zvanični cjenovnik ovlaštenog distributera BMW vozila u BiH i utvrdio da model koji vozi Pastuv Vučko košta 111.670,07 KM. Pastuv Vučko je prije nekoliko godina kupio i stan u Banjaluci. Prepuštam Pastuvu Vučku i Šefici da odgovore od kojeg novca je kupljen taj stan.

 

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
EMOTIVAN PRIZOR: Bh. reditelj Danis Tanović podijelio snimak o opravku sina Orhana (VIDEO)

Djelimičan proces oporavka ovaj bh. reditelj je podijelio u kratkom videu. Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu podjelio Pročitaj više

SVE SPREMNO ZA GOSTE: Hotelijeri u Neumu najavljuju rekordnu sezonu, smještaj skuplji za…

Neumljani će 2022. godinu upamtiti i po dovršetku dva velika cestovna projekta: magistralne ceste Stolac – Neum i Pelješkog mosta. Pročitaj više

ANDREJ NIKOLAIDIS ZA SB: “Aleksandar Vučić je vrlo opasan. Fokus njegovog Srpskog sveta više nije ni Kosovo ni Crna Gora, nego dio Bosne i Hercegovine”

Aleksandar Vučić je opasan, vrlo opasan protivnik. Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, Pročitaj više

ESAD DURAKOVIĆ NA PROTESTIMA U SARAJEVU: “Vi ste, gospodine Schmidt, na dramatično pogrešnom putu, vodite ovu zemlju ka etničkom sukobu i krvoproliću!”

Demokratski svijet i mi, građani ove zemlje, šokirani smo, gospodine Schmidt, vašim antidemokratskim mjerama i političkim nasiljem koje provodite u Pročitaj više