Željko Komšić jasno stavio do znanja: “Ta utakmica neće biti odigrana’

Povodom sramotne odluke Komiteta za hitnost Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kojom je usvojen prijedlog da se prihvati odigravanje prijateljske utakmice sa reprezentacijom Rusije u Sankt Peterburgu 19. novembra 2022. godine, cijela sportska javnost je ogorčena.

Portal Radiosarajevo.ba ima pouzdane informacije da mnogi igrači neće se odazvati pozivu selektora Ivayla Peteva.

Sa svih strana naše zemlje, ali i iz Ukrajine, stižu poruke sa samo jednim pitanjem – “Bosno i Hercegovino, da li zaista želite igrati protiv nacionalnog tima terorističke države?”.

Portal Radiosarajevo.ba večeras je kontaktirao i člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića.

Želji smo čuti i njegov komentar na sramotnu i skandaloznu odluku Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, da prihvati odigravanje utakmice sa agresorskom Rusijom.

“Ta utakmica neće biti odigrana”, poručio je kratko i jasno Željko Komšić, član Predsjedništva BiH, za portal Radiosarajevo.ba.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢
Trenutno se čita:
EMOTIVAN PRIZOR: Bh. reditelj Danis Tanović podijelio snimak o opravku sina Orhana (VIDEO)

Djelimičan proces oporavka ovaj bh. reditelj je podijelio u kratkom videu. Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu podjelio Pročitaj više

SVE SPREMNO ZA GOSTE: Hotelijeri u Neumu najavljuju rekordnu sezonu, smještaj skuplji za…

Neumljani će 2022. godinu upamtiti i po dovršetku dva velika cestovna projekta: magistralne ceste Stolac – Neum i Pelješkog mosta. Pročitaj više

ANDREJ NIKOLAIDIS ZA SB: “Aleksandar Vučić je vrlo opasan. Fokus njegovog Srpskog sveta više nije ni Kosovo ni Crna Gora, nego dio Bosne i Hercegovine”

Aleksandar Vučić je opasan, vrlo opasan protivnik. Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, Pročitaj više

ESAD DURAKOVIĆ NA PROTESTIMA U SARAJEVU: “Vi ste, gospodine Schmidt, na dramatično pogrešnom putu, vodite ovu zemlju ka etničkom sukobu i krvoproliću!”

Demokratski svijet i mi, građani ove zemlje, šokirani smo, gospodine Schmidt, vašim antidemokratskim mjerama i političkim nasiljem koje provodite u Pročitaj više