Željko Mitrović kaznio Jovanu Jeremić: Skinuo joj pola decembarske plate

VIJESTI

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović uživo je danas u Jutarnjem programu kaznio voditeljku Jovanu Jeremić smanjenjem plate od 50 odsto.

“Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim”, rekao je Željko, a voditeljka upitala “što?”.

“Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čovjeka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumjela”, istakao je Mitrović.

č𝘭𝘢𝘯𝘢𝘬 𝘴𝘦 𝘯𝘢𝘴𝘵𝘢𝘷𝘭𝘫𝘢 𝘪𝘴𝘱𝘰𝘥 𝘰𝘨𝘭𝘢𝘴𝘢

“Ja sam to viteški iznijela. Naučila sam, priznam kad pogriješim”, rekla je Jeremićeva, nakon čega je Mitrović nastavio:

“I izvinjavamo se što je jedan gost uvrijedio jednog pripadnika ambasade, to su diplomate. Oni su uvaženi gosti bez obzira na to šta misli ko o kome, taj respekt ne smije da ponestane. Tu mogu samo da pružim izvinjenje, ali živ program je živ program, ne možemo da budemo odgovorni šta će ko da odgovori”, rekao je Željko, a Jovana dodala: “Tako je, ja samo mogu da reagujem, ne mogu da znam šta će ko da kaže”.